Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χωρίς «Τρίχες» ο Τζιόβας και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Χωρίς «Τρίχες» ο Τζιόβας και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Πριν από λίγο καιρό στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 προβλήθηκε τρέιλερ με την καινούργια σειρά που ετοιμάζουν για το κανάλι του Αμαρουσίου ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου.

Οι «Τρίχες», όπως θα ονομάζεται η καινούργια αυτή σειρά του πετυχημένου συγγραφικού διδύμου, ήταν να ξεκινήσει γυρίσματα από τον Σεπτέμβριο, αλλά επειδή στον ΑΝΤ1 ήθελαν να δουν τι γίνεται με τους «Βασιλιάδες» καθυστερούσαν τις «Τρίχες».

Τώρα όμως, που στο Μαρούσι έχουν διαπιστώσει πως ακόμα κι αν πάρουν τα δικαιώματα του 2ου κύκλου των «Βασιλιάδων», αποκλείεται να βγάλουν τη σειρά στον αέρα μέσα στους επόμενους μήνες, αναγκάστηκαν να επιταχύνουν τους ρυθμούς τους για να βγάλουν στον αέρα τις «Τρίχες» μέσα στον Δεκέμβριο. Μόνο που μετά τις επαφές με τους συντελεστές διαπίστωσαν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν άλλα προβλήματα…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στις «Τρίχες» τελικά δεν θα είναι ούτε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αλλά ούτε κι ο Ορέστης Τζιόβας που ήταν στο αρχικό καστ της σειράς. Έτσι μπορεί στην επίσημη παρουσίαση του ΑΝΤ1 να προβλήθηκε το τρέιλερ της σειράς με την Παπαχαραλάμπους και τον Τζιόβα, αλλά τελικά οι δύο ηθοποιοί δεν θα είναι στη σειρά και έτσι οι συντελεστές αναζητούν ένα άλλο νεαρό ζευγάρι που, σύμφωνα με τις ανάγκες του σεναρίου, πρέπει να ερωτευθεί! Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, οι υπόλοιποι ηθοποιοί που ερμηνεύουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δηλαδή οι Βασιλική Ανδρίτσου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Τόνι Δημητρίου και Τάσος Γιαννόπουλος έχουν ήδη συμφωνήσει και περιμένουν στις 25 Νοεμβρίου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε οι «Τρίχες» να βγουν στον αέρα του ΑΝΤ1 μέσα στον Δεκέμβριο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε