Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στο Διαφάνι και ανατρέπει τα πάντα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Οι ανατροπές στη σειρά ποιυ καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζονται. Αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στο Διαφάνι και ανατρέπει τα πάντα.

Οι ανατροπές συνεχίζονται το Διαφάνι. Ένα αγαπημένο πρόσωπο επιστρέφει στη δημοφιλή σειρά και αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Τάσος Χαλκιάς έκανε πέρσι ένα γρήγορο πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Σέργιου Σεβαστού, ενώ μάλιστα είχε αποκαλύψει πως ο ίδιος δεν ζήτησε ποτέ λεφτά για τη συγκεκριμένη επαγγελματική δουλειά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και στον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε για την επιστροφή του ως Σέργιος Σεβαστός στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ANT1.

«Είναι ένα επεισόδιο κομμένο στα δύο, το οποίο θα μοιραστεί σε δύο επεισόδια, το ένα θα παιχτεί σχετικά άμεσα και το άλλο μετά από 34 επεισόδια. Φημολογείται ότι ο Δούκας και ο Μιλτιάδης είναι ετεροθαλή αδέλφια με τον Βόσκαρη, παιδιά του Σέργιου Σεβαστού, αλλά δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι σε καμία περίπτωση ο Βόσκαρης δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του Μιλτιάδη.

Ακόμα και να δικαιωθεί ο Μιλτιάδης, ακόμα και να του επιστραφεί το οποιοδήποτε μέρος της περιουσίας που το έφαγε ο Δούκας, δεν νομίζω ότι θα δικαιωθεί ποτέ», είπε ο Τάσος Χαλκιάς για τις Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς.

Όσον αφορά το Κάτω Παρτάλι, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Για να ξαναγίνει το Κάτω Παρτάλι θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι που έμειναν απλήρωτοι από την προηγούμενη δουλειά να πάρουν τουλάχιστον κάποια χρήματα, αν θέλουν να συνεχίσουν. Νομίζω έχει μπει αυτή η προϋπόθεση από κάποιους συναδέλφους. Προσωπικά εμένα δεν μου έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης που βραβεύτηκε σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης που βραβεύτηκε σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, κερδίζει τις εντυπώσεις και στο εξωτερικό. Ένα βίντεο γεμάτο αγάπη, αλλά κυρίως ιδιαίτερα έντονα ... Διαβάστε περισσότερα
Survivor: Η μπλε ομάδα κοντά σε διάσπαση – Η απόφαση που διχάζει τους παίκτες

Survivor: Η μπλε ομάδα κοντά σε διάσπαση – Η απόφαση που διχάζει τους παίκτες

Survivor: Το παιχνίδι… μόλις αρχίζει. Αφού ολοκληρωθηκαν οι “ενισχύσεις” με νέους παίκτες και στις δύο ομάδες, όλες οι κόντρες βγαίνουν στην επιφάνεια. Μετά την απώλεια ... Διαβάστε περισσότερα