Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αποκαλύπτεται η αλήθεια, πόλεμος ανάμεσα στα αδέρφια

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αποκαλύπτεται η αλήθεια, πόλεμος ανάμεσα στα αδέρφια

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο πόλεμος στο Διαφάνι είναι γεγονός και όλα ανατρέπονται. Στα άκρα η Ασημίνα και η Δρόσω, αλλά κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το τέλος…

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, με την ανατρεπτική πλοκή και τις μοναδικές ερμηνείες, υπόσχεται συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Όπως αναφλερεται και στο ρεπορταζ του περιοδικού MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, από τη στιγμή που η Δρόσω επέστρεψε στο Διαφάνι, η Ασημίνα ήταν σίγουρη ότι η αδελφή της θα διεκδικήσει το παιδί. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Δρόσω, όχι μόνο στέλνει εξώδικο στον Νικηφόρο και την Ασημίνα αλλά αποφασίζει να προχωρήσει και σε ασφαλιστικά μέτρα, όταν το ζευγάρι φεύγει για μια νέα ζωή στο Παρίσι, μαζί με τον μικρό Σέργιο.

Ο Σέργιος δεν μοιάζει έτοιμος να ζήσει σε μια ξένη χώρα και η Δρόσω είναι αποφασισμένη να σύρει την αδελφή της στα δικαστήρια, στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ελένη μπαίνει στη μέση, προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Την ίδια ώρα, η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν και την έκρινε.

Όπως γράφει το περιοδικό MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω θα διχάσει όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους, καθώς ζητά από τον Φανούρη και την Ρίζω να την βοηθήσουν στη μάχη για την αναγνώριση της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Εκείνοι όμως είναι διστακτικοί.

Κι ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα προσπαθούν να ζήσουν μια ανέμελη ζωή στο Παρίσι, η Δρόσω πετά τη βόμβα στις Άγριες Μέλισσες. Η μικρή αδελφή Σταμίρη αποκαλύπτει σε όλο το Διαφάνι την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει συμμάχους.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί κι έτσι, ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μία παράτολμη λύση. Ο πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια είναι ορατός στις Άγριες Μέλισσες και κανείς δεν κάνει πίσω μέχρι να κερδίσει.

Media Τελευταίες ειδήσεις