Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εφιάλτης η ζωή της Σοφούλας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εφιάλτης η ζωή της Σοφούλας

Όταν η  Σοφούλα ανακαλύπτει τις λάθος επιλογές της, στις Άγριες Μέλισσες, είναι πλέον πολύ αργά.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια είναι απρόβλεπτα. Η Ελένη, ο Λάμπρος και ο εισαγγελέας Γραμματικός προσπαθούν να συγκεντρώσουν καταθέσεις και στοιχεία για να κλείσουν τον Μάνο Βόσκαρη στη φυλακή, αλλά μια απρόσμενη εξαφάνιση από το Διαφάνι φέρνει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, ο Βόσκαρης και η Σοφούλα το σκάνε από το χωριό. Ενώ οι γονείς της ψάχνουν να την βρουν, η Σοφούλα παντρεύεται κρυφά από όλους τον Βόσκαρη. Ο διοικητής πετυχαίνει έτσι έναν ακόμα στόχο του, όμως η χαρά του δεν θα κρατήσει για πολύ και η Σοφούλα θα γνωρίσει με τον χειρότερο τρόπο τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Ο Αλέξης ενημερώνει την Ελένη και τον Λάμπρο πως ο ανακριτής θα καλέσει σε δίκη τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συμβαίνει και ξεσπάει την οργή του με βιαιότητα πάνω στη Σοφούλα. Η κοπέλα βιώνει μια κόλαση στα χέρια του και μετανιώνει που τον εμπιστεύτηκε και γύρισε την πλάτη στους γονείς της. Βέβαια, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Άγγελου και είναι αποφασισμένη να μη μιλήσει σε κανέναν.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη νιώθει για πρώτη φορά λύτρωση που ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί σε δίκη και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια της στους κατοίκους του χωριού. Εξομολογείται σε όλους τις σκληρές και επίπονες στιγμές που πέρασε στη φυλακή. Τα λόγια της προκαλούν ταραχή και όλοι ενώνονται σαν μια γροθιά εναντίον του Βόσκαρη. Εκείνος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και να γλιτώσει…

Media Τελευταίες ειδήσεις