Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι μεγάλες ανατροπές από τα πρώτα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οι μεγάλες ανατροπές από τα πρώτα επεισόδια

Οι Άγριες Μέλισσες αναμένεται να καθηλώσουν για μία ακόμη χρονιά το τηλεοπτικό κοινό. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς οι τρεις αδελφές χωρίζονται για πρώτη φορά.

Μεγάλες ανατροπές, συγκινήσεις και θυελλώδεις έρωτες αναμένεται να παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες τη νέα σεζόν, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη πλέκει ακόμα μία φορά τα σενάρια που θα μας εκπλήξουν, και ανάμεσα σε άλλα, θα δούμε για πρώτη φορά τις τρεις αδερφές να χωρίζονται!

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, αλλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο… Οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες θα είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Από τα πρώτα επεισόδια της αγαπημένης σειράς παρακολουθήσαμε το στενό δέσιμο που είχαν οι τρεις αδερφές Σταμίρη μετά τον άδικο χαμό του πατέρα τους. Ενωμένες αποφάσισαν να μην αφήσουν ποτέ κανέναν και τίποτα να τις χωρίσει και υποσχέθηκαν να στηρίζει και να φροντίζει για πάντα η μία την άλλη.

Στο δεύτερο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες όλα θα αλλάξουν…

Από τη στιγμή που η Θεοδοσία βρήκε το γράμμα του Γιάννου τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Η Ελένη αισθάνεται πως εκείνη ευθύνεται για το μοιραίο αυτό βράδυ και παραδέχεται στον Προύσαλη πως εκείνη σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας Σεβαστού. Φυσικά, στο Διαφάνι δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση, καθώς όλοι κάτοικοι συζητούν αυτή την αποκάλυψη.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TV O’ CLOCK, η Μυρσίνη και ο Δούκας δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που μαθαίνουν και τρέφουν μεγάλο μίσος για την Ελένη. Ιδιαίτερο φόβο όμως, και ανησυχία έχει και η Ασημίνα, η οποία είναι πλέον μέλος της οικογένειας Σεβαστού. Η ίδια βρίσκεται ανάμεσα στη νέα της οικογένεια και την αδελφή της. Γνωρίζει πως, αν πάρει το μέρος της Ελένης, θα χάσει τα πάντα, ωστόσο, δεν αντέχει τις ενοχές που νιώθει, καθώς και εκείνη συμμετείχε στο φονικό. Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, μέχρι να ξεκινήσει η δίκη της, η οποία θα διαρκέσει πολύ καιρό.

Αυτή η εξέλιξη μαζί με τη θλίψη που νιώθει η Δρόσω που εγκατέλειψε το μωρό της, την οδηγούν στην πιο καθοριστική απόφαση της ζωής της. Φεύγει από το Διαφάνι για να ζήσει μια άλλη ζωή κάπου μακριά, που δεν θα τη γνωρίζει κανείς. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι να την κρατά στο χωριό. Η μία αδελφή της βρίσκεται στη φυλακή και η άλλη δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Οι τρεις αδελφές, για πρώτη φορά, χωρίζονται. Η ζωή τους εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά και ίσως να μην υπάρχει περιθώριο γυρισμού, παρά την αγάπη που νιώθει ακόμη η μία για την άλλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις