Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Θρίλερ για τους Σεβαστούς, παλεύει για τη ζωή της η Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Θρίλερ για τους Σεβαστούς, παλεύει για τη ζωή της η Μυρσίνη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Συγκλονίζουν τα γεγονότα στο Διαφάνι. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά που σαρώνει σε τηλεθέαση.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – SPOILER: Τα γεγονότα τρέχουν στο Διαφάνι. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό είναι καταιγιστικές. 

Ένα απρόβλεπτο γεγονός στο σπίτι των Σεβαστών θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το Tv O’ Clock για τις Άγριες Μέλισσες, οι Σεβαστοί θα έρθουν αντιμέτωποι με μια απίστευτα τραγική εξέλιξη, όταν η Μυρσίνη θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο όπου θα δώσει μάχη για τη ζωή της. 

Ο Δούκας, όπως έχουμε ήδη γράψει, είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στον γάμο του με την Μυρσίνη και να τη διώξει από το σπίτι. Ωστόσο, σύμφωνα με το My Tv, τα σχέδια του ανατρέπονται με τον πιο τραγικό τρόπο.

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η υγεία της Μυρσίνης πρόκειται να κλονιστεί και η οικογένεια των Σεβαστών θα περάσει εφιαλτικές στιγμές. Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Μυρσίνη έχει έντονους πόνους στο στήθος, αλλά και βήχα.

Κανείς, όμως δεν δίνει τη δέουσα σημασία. Ξαφνικά η κατάστασή της χειροτερεύει και ενώ μιλάει με τον Δούκα βήχει και δεν μπορεί να ανασάνει. Εκείνος, πανικόβλητος, καλεί σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τα παιδιά τους και ο Μελέτης προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι και η Μυρσίνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να την κρατήσουν στη ζωή. Αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Έχει προκληθεί μεγάλο πρόβλημα στον πνεύμονα. Ο Δούκας, για πρώτη φορά λυγίζει και μοιάζει ανήμπορος να κάνει κάτι. Και μόνο στη σκέψη πως θα χάσει την Μυρσίνη καταρρέει και ζητάει να απομονωθεί για να μην τον βλέπουν έτσι. Τις επόμενες ώρες, το μαρτύριο τους λαμβάνει τέλος.

Οι γιατροί τους ενημερώνουν ότι η Μυρσίνη ανταποκρίνεται στη θεραπεία και μέρα με την ημέρα η αναπνοή της θα αποκατασταθεί και εκείνη θα αναρρώσει…

Media Τελευταίες ειδήσεις