Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες – επόμενα επεισόδια: Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για καινούριο άλλοθι

Άγριες Μέλισσες – επόμενα επεισόδια: Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για καινούριο άλλοθι

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στην αγαπημένη σειρά. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου; Η Ελένη με τη βοήθεια όλων στο χωριό προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία, αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου βάζει σε κίνδυνο το σχέδιο της. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, Επεισόδιο 17: Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για νέο άλλοθι, αλλά η Μυρσίνη επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης. Η Ελένη με τη βοήθεια όλων στο χωριό προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία, αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου βάζει σε κίνδυνο το σχέδιο της.

Η Κορίνα συγκρούεται με τη Ζωή καθώς είναι σίγουρη πως κάποιο από τα παιδιά του Δούκα είναι ο εραστής της. Ο Κυριάκος με την Ουρανία πάνε να επισκεφτούν τον Μπάμπη, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Λάμπρος στριμώχνει το Βάϊο που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά όταν μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Τρίτη 26 Οκτωβρίου, Επεισόδιο 18: Το νέο άλλοθι του Δούκα θα φέρει νέες αναταράξεις ανάμεσα στα παιδιά του. Πώς θα αντιδράσουν; H Πηνελόπη είναι έτοιμη να κάνει την τελευταία της κίνηση για να πληρώσει ο πατέρας της. Η παράνομη σχέση της Ζωής και του Κωνσταντή θα γίνει αντιληπτή από ένα επικίνδυνο πρόσωπο.

Ο Λάμπρος θα λάβει ένα γράμμα απ’ την Ελένη που θα τον τρομοκρατήσει, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος μ’ ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ανθής. Η Δρόσω δείχνει να μην τα καταφέρνει με το νέο της βήμα στον χώρο του θεάτρου. Ένας θάνατος θα συγκλονίσει τους κόλπους του καθεστώτος, ενώ η Ελένη θ’ αλιεύσει, απ’ τον σύλλογο γυναικών, την πρώτη της σημαντική πληροφορία. Η σύλληψη ενός άντρα θα φέρει τον Πέτρο σε δεινή θέση.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, Επεισόδιο 19: Η Αντιγόνη συνεχίζει το σχέδιο του ζεύγους Σεβαστού. Η κατάθεσή της θα καταφέρει να αντιστρέψει τη δίκη; Όλοι βρίσκονται σε αγωνία για το επικείμενο αποτέλεσμα του δικαστηρίου. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει απ’ τη χώρα και προβαίνει σε μια απρόσμενη κίνηση που θα αλλάξει τη σχέση του με την Ασημίνα.

Ο Λάμπρος συνεχίζει την παράνομη αλληλογραφία με την Ελένη και προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ τις έρευνές της. Η Ζωή βρίσκεται εγκλωβισμένη καθώς η Αιμιλία ανακαλύπτει τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Θα την στηρίξει ή θα την προδώσει στον Ακύλα; Μια κίνηση του Ζάχου θα εξοργίσει την Ελένη. Στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, τα σχέδια της Ελένης κινδυνεύουν ν’ αποκαλυφθούν.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, Επεισόδιο 20: Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια στο Διαφάνι. Η αιφνίδια επίσκεψη των γυναικών της Εστίας, όμως, θα προκαλέσει προβλήματα στην Ελένη. Θα την καλύψει ο Ζάχος; Ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί και εκβιάζει τον Δούκα.

Ο Άγγελος συγκρούεται ανοιχτά με τον Θανασάκη, αλλά η Σοφούλα θα πει την τελευταία λέξη! Ο Πέτρος εξομολογείται αυτό που αισθάνεται στην Ασημίνα, η οποία ζητά από τον Νικηφόρο να προχωρήσουν το διαζύγιο. Ο Λάμπρος μοιράζεται τα συναισθήματά του με την Ανθή. Η μέρα της απόφασης στη δίκη του Δούκα έφτασε και οι αδελφές Σταμίρη είναι εκεί για να την ακούσουν…

Media Τελευταίες ειδήσεις