Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Έτσι τελειώνει ο Βόσκαρης

Άγριες Μέλισσες: Έτσι τελειώνει ο Βόσκαρης

Ανατριχιαστικό το τέλος του Μάνου Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες.

Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες και θα είναι σοκαριστικό. Παρά τα όσα έχουν ακουστεί ότι θα δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του μέσα στις φυλακές, ο θάνατός του δεν θα είναι ανώδυνος. Το φινάλε φτάνει και θα σοκάρει, γιατί θα είναι το ίδιο σκληρό όπως και αυτός.

Το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, η Σοφούλα, με την βοήθεια της Ελένης και του εισαγγελέα θα δώσει στον Βόσκαρη τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει σπουδαία στοιχεία για τον άντρα της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη. Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά η μοίρα θα παίξει στις Άγριες Μέλισσες σκληρό παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα γράφει στην εφημερίδα ON Time η Σίσσυ Μενεγάτου, ο Μάνος Βόσκαρης, παλαιότερα, ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας. Για κακή του τύχη, λοιπόν, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο στις Άγριες Μέλισσες. Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία!

Ίσως για πρώτη φορά στις Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης θα καταλάβει τι σημαίνει τρόμος και θα νιώσει ανυπεράσπιστος, όπως αισθάνθηκαν οι άνθρωποι που έβλαψε.

Media Τελευταίες ειδήσεις