Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Γάλλος: Η αποκάλυψη για το ρόλο του Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Γάλλος: Η αποκάλυψη για το ρόλο του Μιλτιάδη

Όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες ο… Μιλτιάδης, Γιώργος Γάλλος.

Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε ο ρόλος που κρατούσε ο Γιώργος Γάλλος. Αυτός του Μιλτιάδη.

Μιλώντας στη lifo.gr και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πανταζόπουλο, ο σημαντικός ηθοποιός εξηγεί μεταξύ άλλων πως «η έγνοια μας, τόσο του σκηνοθέτη μας όσο και των υπόλοιπων συναδέλφων, σε όλες αυτές τις πολύ δύσκολες σκηνές ήταν να φροντίσουμε ώστε όλες οι ακραίες εκδηλώσεις να βρίσκονται πάντα στην κόψη. Να διατηρούν την αληθοφάνειά τους, αλλά να εκδηλώνουν ταυτόχρονα και όλη τους την ένταση.

Ο κίνδυνος εδώ είναι να ξεφύγεις απ’ το μέτρο που αντέχει μια λήψη που προορίζεται για την τηλεόραση.

Πράξεις, όπως ο έντονος θρήνος για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, οι αυτοτραυματισμοί, το σκίσιμο των ρούχων σε κατάσταση αλλοφροσύνης, η εν εξάλλω επίθεση σε ανθρώπους που θεωρείς θανάσιμους εχθρούς, η νοσηλεία σε ψυχιατρείο με όλες τις σκληρές πράξεις που αυτή συνοδεύει, είναι σκηνές που με τρόμαζαν κάθε φορά που διάβαζα τα νέα σενάρια που έφταναν στα χέρια μας».

«Απ’ το προηγούμενο καλοκαίρι, που άρχισα να βλέπω στα σενάρια την τόσο οριακή εξέλιξη του ρόλου, αναρωτήθηκα για το αν θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Πολύ περισσότερο όταν ακούστηκε ότι η σειρά θα συνεχίσει και τρίτη χρονιά.

Ο προβληματισμός μου είχε να κάνει καθαρά με τον ρόλο του Μιλτιάδη, κυρίως ως προς το στοιχείο της ψυχικής διαταραχής. Με μια τέτοια εξέλιξη ήταν αδύνατο να υπάρξει επιστροφή στην πρότερη κατάστασή του και, ταυτόχρονα, ο ρόλος θα οδηγούνταν σε μεγάλο κορεσμό, αν συνέχιζε να βρίσκεται σε τόσο μεγάλη παραφορά.

Τους ίδιους προβληματισμούς είχαν, φυσικά, και οι σεναριογράφοι, οι οποίοι, έτσι κι αλλιώς, από την αρχή της σεζόν τοποθετούσαν το τέλος του ήρωα σε αυτήν ακριβώς τη φάση. Ήταν πράγματι ένας δύσκολος αποχαιρετισμός», συμπληρώνει ο Γιώργος Γάλλος στην επόμενη μέρα μετά τις «Άγριες Μέλισσες»

Media Τελευταίες ειδήσεις