Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Ηλιόπουλος: «Διάβασα το σενάριο και συγκλονίστηκα»

Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Ηλιόπουλος: «Διάβασα το σενάριο και συγκλονίστηκα»

«Οι Άγριες Μέλισσες το κέρδισαν αυτό το στοίχημα», λέει ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Για το ρόλο του στη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού.

Άγριες Μέλισσες για τρίτη σεζόν. Τι να περιμένουμε;

Είναι μια καινούργια σειρά η φετινή. Η τράπουλα έχει μοιραστεί από την αρχή με πολλά νέα πρόσωπα. Σημαντικοί ηθοποιοί και ρόλοι έρχονται. Μπαίνουμε στη Χούντα, οπότε όλα συμβαίνουν μέσα από το πρίσμα του φόβου, της ανασφάλειας, της μυστικοπάθειας και του κινδύνου που αιωρείται πάνω από όλους. Φυσικά θα έχουμε και έρωτες, καθώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ζωής, αλλά θα μιλήσουμε για ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας μας, που καλό είναι να θυμηθούμε.

Ο κουρέας που υποδύομαι, λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων του, θα περάσει πολύ δύσκολα, καθώς είναι ο μόνος δηλωμένος αριστερός σε όλο το Διαφάνι. Είμαι πολύ συγκινημένος που θα μιλήσω για κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχουν πολλές οικογένειες που διαλύθηκαν εκείνα τα χρόνια, άνθρωποι εξορίστηκαν, έρωτες διαλύθηκαν, παιδιά έχασαν τους γονείς τους.

Στις Άγριες Μέλισσες γιατί είπατε ναι;

Γιατί διάβασα το σενάριο και συγκλονίστηκα. Το θεώρησα προσωπικά ένα μεγάλο στοίχημα που αποδεικνύει περίτρανα σε όλους αυτούς που κάνουν τα προγράμματα στα κανάλια, πόσο σημαντική είναι η ελληνική μυθοπλασία. Ο κόσμος όταν του δώσεις κάτι καλό, θα το προτιμήσει. Αυτό το στοίχημα οι «Μέλισσες» το κέρδισαν.

Media Τελευταίες ειδήσεις