Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Μαθαίνει το μυστικό και αποφασίζει να δράσει – Θα αναλάβουν τις ευθύνες;

Άγριες Μέλισσες: Μαθαίνει το μυστικό και αποφασίζει να δράσει – Θα αναλάβουν τις ευθύνες;

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται την Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021, στις 22:00, στον ΑΝΤ1,  με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει…

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΕΜΠΤΗΣ 04/03/2021: Το Διαφάνι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δε θα μοιάζει με καμία άλλη. 

Τι θά δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Στο 103o επεισόδιο, την Πέμπτη 4 Μαρτίου

Η αλήθεια για την Ελένη έχει ταράξει τον Σέργιο. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας.

Η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα πάει να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει.

Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Θα αντιμετωπίσει ευθέως τον Δούκα ή θα εξαφανιστεί; Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για τον γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει ο ταξίαρχος τις ευθύνες του;

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 10 το βράδυ, οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν να πετούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 καταφέρνοντας δικαιολογημένα να κερδίζουν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Τι θα δούμε σε επόμενα επεισόδια

Όπως αναφλερεται και στο ρεπορταζ του περιοδικού MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, από τη στιγμή που η Δρόσω επέστρεψε στο Διαφάνι, η Ασημίνα ήταν σίγουρη ότι η αδελφή της θα διεκδικήσει το παιδί. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Δρόσω, όχι μόνο στέλνει εξώδικο στον Νικηφόρο και την Ασημίνα αλλά αποφασίζει να προχωρήσει και σε ασφαλιστικά μέτρα, όταν το ζευγάρι φεύγει για μια νέα ζωή στο Παρίσι, μαζί με τον μικρό Σέργιο.

Ο Σέργιος δεν μοιάζει έτοιμος να ζήσει σε μια ξένη χώρα και η Δρόσω είναι αποφασισμένη να σύρει την αδελφή της στα δικαστήρια, στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ελένη μπαίνει στη μέση, προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Την ίδια ώρα, η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν και την έκρινε.

Όπως γράφει το περιοδικό MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω θα διχάσει όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους, καθώς ζητά από τον Φανούρη και την Ρίζω να την βοηθήσουν στη μάχη για την αναγνώριση της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Εκείνοι όμως είναι διστακτικοί.

Κι ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα προσπαθούν να ζήσουν μια ανέμελη ζωή στο Παρίσι, η Δρόσω πετά τη βόμβα στις Άγριες Μέλισσες. Η μικρή αδελφή Σταμίρη αποκαλύπτει σε όλο το Διαφάνι την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει συμμάχους.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί κι έτσι, ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μία παράτολμη λύση. Ο πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια είναι ορατός στις Άγριες Μέλισσες και κανείς δεν κάνει πίσω μέχρι να κερδίσει.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις