Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται

Άγριες Μέλισσες: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται

Το νέο πρόσωπο – κλειδί με το σκοτεινό παρελθόν στις Άγριες Μέλισσες.

Στην επόμενη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες αναμένεται να δούμε πολλά νέα πρόσωπα και αρκετές καινούργιες ιστορίες που σίγουρα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ένα από τα πρόσωπα – κλειδιά θα είναι και η Ζωή Μεγαρίτη, η σύζυγος του Ακύλα, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης στις Άγριες Μέλισσες, δεν φτάνει μόνος του στο Διαφάνι, αλλά με τη σύζυγό του Ζωή. Οι δυο τους θα στήσουν το καινούργιο τους σπιτικό στο αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει ερημώσει από τότε που έφυγαν ο Δούκας, η Μυρσίνη και τα παιδιά τους.

Εκείνος θα δείξει από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του. Από τη μία, θα κυνηγήσει, στις Άγριες Μέλισσες, ανελέητα όσους αντιτίθενται στο χουντικό καθεστώς, ενώ, από την άλλη, θα πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα.

Εκείνη όμως, όπως θα αποδειχτεί, θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της. Η Ζωή, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό “Τηλεθεατής”, κρύβει επίσης ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς, αντίθετα με εκείνη που γνωρίζει πολλά και για πολλούς. Πρόκειται για ένα πρόσωπο-κλειδί που αναμένεται να δρομολογήσει πολλές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα παρασκηνιακές, αφού ακόμη και στον γάμο της με τον Ακύλα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Media Τελευταίες ειδήσεις