Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αιμιλία Υψηλάντη: Είμαι άνθρωπος που ξεχνώ εύκολα, αλλά δεν συγχωρώ ποτέ

Αιμιλία Υψηλάντη: Είμαι άνθρωπος που ξεχνώ εύκολα, αλλά δεν συγχωρώ ποτέ

Όσα δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη!

Με αφορμή την επανάληψη της θεατρικής της παράστασης μίλησε η Αιμιλία Υψηλάντη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη εξηγώντας και τον λόγο που δεν κρατά κακία σε ανθρώπους.

«Έγινα γνωστή από τον κινηματογράφο. Δεν τον έχω σε εκτίμηση. Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος ήταν μια κανονική εμπορική επιχείρηση. Υπάρχουν εξαιρετικές ταινίες αλλά το όλο πράγμα είναι κρίμα ότι ενώ είχε κοινό, δεν προχώρησε σε κάποιους καλλιτεχνικούς δρόμους. Το μεγαλύτερο μέρος των παραγωγών είχε μόνο στόχο πως θα γεμίσει τις αίθουσες. Έπαιζα πάντα το κορίτσι του κωμικού. Εγώ ήθελα να κάνω άλλα πράγματα και ποτέ κανείς δεν θα επένδυε σε εμένα για να κάνω μια ταινία σαν κι αυτές που έβλεπα τότε και ζήλευα. Μου έδιναν να παίξω πράγματα που δεν με ενδιέφεραν, που ήταν εύκολα μέχρι ανοίας και το έκανα για βιοποριστικούς λόγους… Μια δύο ταινίες δεν τις έχω δει καθόλου» είπε η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Είμαι άνθρωπος που ξεχνώ εύκολα, δεν συγχωρώ ποτέ. Αλλά δυστυχώς ξεχνώ και το χειρότερο εχθρό μου. Μέχρι που κάποτε έγραφα στον καθρέφτη, αυτόν δεν πρέπει να του χαμογελάσεις για να το θυμάμαι. Τον έβλεπα μέσα στην καλή χαρά κι έλεγα μα αυτόν δεν θα έπρεπε να του μιλώ» σημείωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις