Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με ενόχλησε που με θεώρησαν πέτρα του σκανδάλου για τον Snik»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με ενόχλησε που με θεώρησαν πέτρα του σκανδάλου για τον Snik»

Στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μεταξύ άλλων μίλησε για το αν υπήρξε σχέση με τον Snik αλλά και για τα σχόλια που την ενόχλησαν.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που σε θέλουν ζευγάρι με τον Snik και αφήνουν να εννοηθεί ότι είσαι ο λόγος που χώρισε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε.

Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσα μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα. Καταλαβαίνω ότι επειδή έχω χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αν με δουν με κάποιον άντρα, μπορεί να μου τον χρεώσουν ως σχέση. Με ενόχλησε που με θεώρησαν πέτρα του σκανδάλου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια.

Μπήκες στη διαδικασία να στείλεις ένα μήνυμα στην Ηλιάνα και να της πεις να μην πιστεύει όσα γράφονται;

Όχι. Δεν την γνωρίζω προσωπικά και θα αισθανόμουν πολύ άβολα. Πιστεύω ότι θα το έκανε ο Snik.

Είναι από τους άντρες που, υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσες να τον δεις ερωτικά; Έχει εντελώς διαφορετικό στιλ από τον πρώην σύζυγο σου.

Δεν είναι ένα το πρότυπο του άντρα που με ελκύει. Δεν είναι δηλαδή ότι το στιλ του Snik δεν μου αρέσει. Απλά μεταξύ μας δεν υπήρχε χημεία.

Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση του άλλου. Θα μπορούσε κάλλιστα η επόμενη σχέση μου να είναι με έναν τράπερ και μετά να κάνω δεσμό με έναν δικηγόρο.

Μιλώντας μαζί του κατάλαβες γιατί χώρισε από την Ηλιάνα;

Όχι, δεν μπήκαμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Απλά στην κουβέντα που κάναμε μου το ανέφερε.

Media Τελευταίες ειδήσεις