Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Το Νησί θα μπορούσε να συνεχιστεί κι άλλο

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Το Νησί θα μπορούσε να συνεχιστεί κι άλλο

“Τώρα είναι σαν να ολοκληρώνεται η ιστορία του Νίκου και της Μαρίας” εξήγησε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Mε αφορμή την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου» παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα όπου και αναφέρθηκε στο «θρυλικό» Νησί!

Η συνέχεια του Νησιού, που δεν είναι άλλη από το Μια Νύχτα Του Αυγούστου, τι πρόσφερε σεναριακά;

Βλέπουμε πιο βαθιά κάποια πράγματα στην εξέλιξη των ανθρώπων. Εγώ βλέπω το κομμάτι που άφησα πίσω και δεν δουλεύτηκε, διότι η σειρά τελείωσε στα 26 επεισόδια και θα μπορούσε να συνεχιστεί κι άλλο. Τώρα είναι σαν να ολοκληρώνεται η ιστορία του Νίκου και της Μαρίας.

Σαν να βλέπουμε και αυτούς τους χαρακτήρες – πλην του Μανόλη που θεωρώ ότι τόσο το βιβλίο όσο και το σενάριο ουσιαστικά είναι πιο κοντά στη δική του ιστορία – να ολοκληρώνουν κι εκείνοι την ιστορία τους.

Γιατί αυτοί οι δυο άνθρωποι έμειναν μαζί; Γιατί αγαπήθηκαν; Ποιοι είναι; Αν και 14 επεισόδια είναι λίγα για να μπορέσεις να αναπτύξεις τόσους πολλούς χαρακτήρες μαζί.

Ωστόσο, χάρηκα πάρα πολύ που δούλεψα με την Ζωή Σγουρού που τη γνώρισα ως α’ βοηθό στο Νησί. Χάρηκα πάρα πολύ που ξανασυντησα τη Γιούλικα Σκαφικά, τη Βικτόρια Χίσλοπ.

Ήταν πολύ ωραίο που έγινε όλο αυτό, κι ας έγινε ενδεχομένως λίγο βιαστικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις