Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή ετοιμάζει το MEGA

Ανατροπή ετοιμάζει το MEGA

Έκπληξη ετοιμάζει το κανάλι της Μεσογείων για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν σκοπεύοντας να κάνει… παιχνίδια στους αντιπάλους του.

Αν και το MEGA -ακόμα και τα τελευταία χρόνια που η οικονομική κρίση μαστίζει και το τηλεοπτικό τοπίο- συνεχίζει να επενδύει στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας αποφάσισε την επόμενη σεζόν να κάνει την ανατροπή!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο σταθμό της Μεσογείων αποφάσισαν να ποντάρουν σε κάποιο τηλεπαιχνίδι με σκοπό κάθε βράδυ να κάνουν τους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητά τους και να περνούν καλά. Το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται καθημερινά, στις 9 το βράδυ, την ώρα δηλαδή που το MEGA συνήθισε να προβάλει κάποια ελληνική σειρά, όπως για παράδειγμα τη «Δικαίωση» που ήταν στο πρόγραμμα της προηγούμενης σεζόν.

Η απόφαση αυτή φαίνεται ότι λήφθηκε και λόγω της οικονομικής κρίσης που δεν επιτρέπει πολλές παραγωγές, αλλά και λόγω της επιτυχίας που σημειώνει η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA. Πολύ λογικά λοιπόν στο MEGA φαίνεται να έλαβαν υπόψη τους την επιτυχημένη πορεία της ανταγωνιστικής σειράς και ότι σε δύσκολη οικονομικά περίοδο δεν μπαίνεις σε κόντρα βάζοντας απέναντι από ένα πετυχημένο προϊόν κάτι παρεμφερές.

Έτσι τους «γεννήθηκε» η ιδέα του τηλεπαιχνιδιού που θα είναι πρόταση για εναλλακτική ψυχαγωγία των τηλεθεατών. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιο θα είναι το τηλεπαιχνίδι που θα βγάλουν στον αέρα αλλά έχουν ορισμένα τα οποία μελετούν μέχρι να αποφασίσουν ποιο θα κατεβάσουν τελικά στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι παρά την ανατροπή που κάνει το MEGA προβάλλοντας κάποιο τηλεπαιχνίδι καθημερινά στο prime time του, σκοπεύουν να συνεχίσουν να έχουν και ελληνικές σειρές, αλλά το ποιες και πόσες θα είναι αυτές θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα και αφού ληφθούν σοβαρά υπόψη τα οικονομικά δεδομένα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε