Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό – Το είπε μπροστά στη γυναίκα μου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό – Το είπε μπροστά στη γυναίκα μου

Την αποκάλυψη πως παλιότερα τον έχουν κατηγορήσει για βιασμό έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μίλησε επίσης για την οικονομική του καταστροφή, τις μέρες που άνοιξε το ψυγείο και ήταν άδειο αλλά και το χαμό του αδερφού του, Θάνου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Πέμπτης (25.02.2021) στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha και μιλώντας για τις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, μίλησε και για το περιστατικό με την κατηγορία σε βάρος του.

«Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μια κυρία με τον άντρα της, ομορφούλα ήταν και λέει στη γυναίκα μου: “ο άντρα σας με βίασε” και την κοιτάζω και λέω “κοίτα τι χάνω ο κερατάς”. Βεβαίως, την έβαλα στη θέση της. “Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω” είπε η γυναίκα μου», διηγήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάνοντας λόγο για «ιστορίες μιας παρανοϊκής» και λέγοντας πως «έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον. Με είχαν φωνάξει οι ανακριτές. Αυτά γίνονται όταν είσαι λίγο φωταγωγημένος».

«Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Δεν το έκανα ποτέ από θέση εξουσίας»

Αναφερόμενος στα όσα βλέπουν το φως τις δημοσιότητας για τις σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα (…) υπάρχουν και  κάποιες καταγγελίες που δεν είναι αξιόπιστες. Έχω δει ότι χρησιμοποιούνται τα πόστα για αυτό το πράγμα, για σεξουαλικούς σκοπούς. Το θεωρώ αηδιαστικό. Συμβαίνει. Είναι ενοχλητικό. Ξεκινά από το πταίσμα και φθάνει στο έγκλημα, όταν μιλάμε για βιασμό. Υπάρχουν πολλά που δεν τα έχουμε μάθει».

Οι μέρες με το άδειο ψυγείο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε και για την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρέθηκε πριν κάποια χρόνια και ο αδερφός του Θάνος του έδινε δανεικά.

Click4more “Δεν το έχω ξεπεράσει”: Συγκλόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αείμνηστο αδελφό του, Θάνο

«Από κει που είχα δέκα εκατομμύρια, δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Ό,τι κι αν έβγαζα, μου τα έπαιρναν, γιατί χρώσταγα. Τα τελευταία 5 χρόνια, με έτρεφε κανονικά ο αδελφός μου. Ήρθε με τη γυναίκα του και μου λέει: “όσο έχω χρήματα θα σου δίνω εγώ”. Και ξεκίνησε να μου δίνει 2.500 χιλιάδες ευρώ. Με την κρίση και την ασθένειά του, μου έδινε το βασικό, μετά μου έδινε 500 και κάποια στιγμή τον Ιούνιο μου είπε “δεν έχω ούτε ένα ευρώ να σου δώσω. Και του είπα “Θάνο μου σοβαρολογείς;”. Και έμεινα πάλι χωρίς ένα ευρώ. Άνοιγα το ψυγείο και ήταν άδειο. Δεν είχα ας πούμε κρέας. Δεν είχα κινητό. Μου έδωσε ο γιος μου ένα κινητό. Δεν έπαθα τίποτα. Δεν έχω παράπονο. Μόνο η Μήλος με πείραξε. Που δεν μπορούσα να πάω.

Ήμουν ένας άνθρωπος που έδινα πάντα δανεικά. Όποιος μου ζήταγε του έδινα. Τότε που υπήρχαν οι δραχμές, τα 5 εκατομμύρια ήταν για πλάκα. Και δεν μου τα έδωσαν ποτέ. Άντε να μου τα έδωσαν 2 στους 10. Αν μου τα έδιναν πίσω θα μπορούσα να ζήσω άνετα.

Δεν έπαθα κατάθλιψη. Αλλά δεν ήθελα αυτό που περνούσα να το περνάω στον άλλο. Υπήρξαν κάποιοι που μου είπαν αν θέλεις λεφτά να σου δώσω. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένας από αυτούς. Με πήρε δυο φορές και επέμενε. Μου έκανε εντύπωση. Το προσθέτω στις “προσωπικές μου μαγκιές” ότι δεν λύγισα».

Media Τελευταίες ειδήσεις