Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μου είχαν χρεώσει και τον Απόστολο Γκλέτσο ως σχέση»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μου είχαν χρεώσει και τον Απόστολο Γκλέτσο ως σχέση»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για την οικογένειά της, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά για το metoo και την απόφασή της να κάνει καταγγελία. Τόνισε όμως, πως κάποια στιγμή θα τα πει όλα.

«Οι γιοι μου είναι 12 και 13 ετών, στην εφηβεία, δεν μου επιτρέπουν να μιλάω γι’ αυτούς, δυσκολεύομαι και χάνω την ψυχραιμία μου. Το ρόλο του αυστηρού στο σπίτι τον έχω εγώ και όπως με τους περισσότερους στην Ελλάδα, ο μπαμπάς είναι ο πιο ευχάριστος.

Είμαστε συμβατοί με τον Φάνη, αλλά έχουμε μεγάλες διαφορές. Η μεγαλύτερη διαφορά μας είναι ο ρυθμός, εγώ είμαι πιο γρήγορη κι εκείνος πιο αργός», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συνέχισε: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια, αλλά ο Τύπος κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζει. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό.

Την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι χωρίζουμε, στεναχωρήθηκα. Μας έπαιρναν μας ρωτούσαν τι έγινε και έπρεπε να εξηγήσουμε στα παιδιά. Στο παρελθόν, όταν ξεκίνησα με τους Ψίθυρους Καρδιάς, έγραφαν για σχέσεις που δεν ίσχυαν. Μου είχαν χρεώσει και τον Γκλέτσο ως σχέση».

Για το metoo, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Σε ότι αφορά το metoo και την απόφασή μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών. Από τη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μία και δύο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη τη διαδικασία ήταν βράχος. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, κάποια στιγμή θα το κάνω».

Media Τελευταίες ειδήσεις