Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή

Υπήρξε από τις παρουσιάστριες που μας έκανε… γυμνάσια, ενώ τον τελευταίο καιρό σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση… κρεμόμαστε από τα χείλη της για να δούμε τι θα πει.

Αυτό ακριβώς ευελπιστούν οι υπεύθυνοι του ALPHA ότι θα συμβεί και με την καινούργια εκπομπή που ανέλαβε, κάνοντας τους τηλεθεατές όχι μόνο να την παρακολουθούν, αλλά να αγοράζουν και τα προϊόντα που θα παρουσιάζει.

Ο λόγος για τη Φωτεινή Γεωργαντά που έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση πριν από χρόνια παρουσιάζοντας γυμναστική, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει κληρώσεις του ΟΠΑΠ.

Έτσι με την πρώτη της τηλεοπτικά ασχολία παρότρυνε τους τηλεθεατές να κάνουν γυμναστική, αλλά τελευταία αρκετοί είναι αυτοί που ευελπιστούν ότι θα πει τα νούμερα που έχουν παίξει σε παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου η Φωτεινή Γεωργαντά έκλεισε πριν από λίγες ημέρες με τον ALPHA για να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή πώλησης, το «TV MALL».

Αυτή την περίοδο η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη και μετά από δοκιμαστικά που έκαναν στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν τον καινούργιο κύκλο εκπομπών να αναλάβει η Φωτεινή Γεωργαντά. Τα καινούργια επεισόδια θα βγουν στον αέρα μέσα στον Νοέμβριο και στον ALPHA πιστεύουν ότι η παρουσιάστρια θα κερδίσει κάθε πρωί τους τηλεθεατές για να «μπαίνουν» στο… κατάστημά τους και να αγοράζουν τα προϊόντα που θα παρουσιάζει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε