Media

Αρνούνται να παρουσιάσουν την Eurovision

Κάποτε παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί συνωστίζονταν για μια θέση στη Eurovision.

Για την ακρίβεια, τη θέση του παρουσιαστή της Eurovision, τόσο στον ελληνικό τελικό, όσο και στην αναμετάδοση από τη χώρα που διοργάνωνε τον διαγωνισμό. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει!
Την Κυριακή το πρωί ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” δήλωσε, ότι ήδη του έχει γίνει φέτος πρόταση να παρουσιάσει τη Eurovision αλλά αρνήθηκε λόγω φόρτου εργασίας. 
Σήμερα το μεσημέρι, η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή ” Super Star” είπε, ότι η ΕΡΤ της  έχει κάνει πρόταση να αναλάβει και πάλι την παρουσίαση του διαγωνισμού. Εκείνη όμως λόγω του επικείμενου τοκετού της αδερφής της Μπέττυς τον Ιανουάριο, αρνήθηκε αφού δεν ήθελε να αναλάβει την παρουσίαση χωρίς το δίδυμο της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Λιάγκας και Κουτσελίνη πήραν αναβολή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την υπόθεση Μπάλντοκ
Τις επόμενες ημέρες για την ίδια υπόθεση, δηλαδή σχετικά με ρεπορτάζ για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, θα κληθεί και ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΡΕΝ για την εκπομπή «ΟΡΕΝ Τώρα» με τον Πέτρο Κουσουλό.
Ο Γιώργος Λιάγκας
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχές στην Κατερίνα Καινούργιου μετά την πρόταση γάμου – «Να απολαύσεις την κάθε στιγμή»
«Ήταν ένα Σαββατοκύριακο που είχαν πάει με παρέα στο Παρίσι, δεν είχαν πάει οι δυο τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στα παραλειπόμενα της πρότασης γάμου
Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή 1