Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Διαζύγιο Έλενας Ασημακοπούλου με Μπρούνο Τσιρίλο: Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Διαζύγιο Έλενας Ασημακοπούλου με Μπρούνο Τσιρίλο: Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά από αρκετά χρόνια γάμου, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, κάτι που έκανε γνωστό η ηθοποιός χθες μέσω instagram.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Έλενας Ασημακοπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε πως η απόφαση του ζευγαριού ήταν κάτι που δεν ξάφνιασε ούτε την ίδια αλλά ούτε και τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως την είδηση του διαζυγίου την γνώριζαν όλοι εδώ και καιρό, αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της Έλενας Ασημακοπούλου να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.«Η φιλία, η αγάπη και ο σεβασμός είναι πάνω από τη δουλειά» είπε η παρουσιάστρια.

 

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε, λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει, ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.

Media Τελευταίες ειδήσεις