Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Δεν ένιωθα έτοιμος να κάνω κάτι νέο στην τηλεόραση

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Δεν ένιωθα έτοιμος να κάνω κάτι νέο στην τηλεόραση

«Ας μείνω έξι μήνες ή οχτώ μήνες εκτός τηλεόρασης» εξομολογείται ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Για το τέλος των Άγριων Μελισσών αλλά και την απόφαση να μην βρεθεί, αμέσως, σε μια νέα τηλεοπτική δουλειά μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

«Ο δάσκαλος Λάμπρος Σεβαστός έχει μπει, για μένα, σε μια χρονοκάψουλα και ταξιδεύει. Θα υπάρχει. Εγώ είμαι παρακάτω. Είναι καθαρή επιλογή μου να μην βρίσκομαι σε κάποια νέα σειρά. Δηλαδή θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι ένα σύστημα και όπως σε κάθε σύστημα πρέπει να αναμετριέσαι με λίγο σεβασμό και μια απόσταση» παραδέχθηκε, αρχικά, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Στην παρούσα φάση μου δεν θεωρούσα ότι έπρεπε ή ένιωθα έτοιμος να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Δεν ένιωσα ότι κάτι, από αυτά που μου πρότειναν, με αφορούσε τόσο πολύ ώστε να πω ότι αξίζει να συνεχίσω να κοιμάμαι τέσσερις ώρες την ημέρα. Γιατί θα αφοσιωθώ άμα το κάνω αυτό το πράγμα, καλύτερα να κάνω μόνο θέατρο».

«Και θα έρθει… Εντάξει ας μείνω έξι μήνες εκτός, ας μείνω οχτώ μήνες εκτός. Υπάρχουν τα διλήμματα και τα σκέφτεσαι, εννοείται, είναι πολλές οι προκλήσεις αλλά μια απόσταση και να έχω λίγο ζωή. Πολύ σημαντικό πράγμα» συμπλήρωσε επίσης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην ψυχαγωγικό εκπομπή του Alpha.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις