Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δημήτρης Γκουτζαμάνης: Στη Δικαίωση δεν πληρωθήκαμε, έχουμε κινηθεί νομικά

Δημήτρης Γκουτζαμάνης: Στη Δικαίωση δεν πληρωθήκαμε, έχουμε κινηθεί νομικά

“Προσωπικά πλήρωσα και ΦΠΑ για χρήματα που δεν πήρα ποτέ” εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης.

Με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση, ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση αλλά και τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει ακόμη με την εταιρία παραγωγής της επιτυχημένης σειράς «Δικαίωση».

«Δεν ήταν και τόσο δύσκολο να μεταπηδήσω από τα Παιδαγωγικά στην Υποκριτική. Και η Μαρία Καβογιάννη δασκάλα έχει σπουδάσει. Είναι και τα δύο επαγγέλματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους», υπογράμμισε, αρχικά, ο νεαρός ηθοποιός.

«Όταν με είδα πρώτη φορά τηλεοπτικά, δεν μου άρεσα. Έβλεπα πολλά λάθη, γιατί η παιδεία μου ήταν αρκετά θεατρική. Η πρώτη μου δουλειά ήταν πολύ απαιτητική, ήταν πρωταγωνιστικός ρόλος σε καθημερινή σειρά, στη Δικαίωση. Έβλεπα τεχνικά λάθη, δεν είχα την εμπειρία», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης.

Πώς αντιμετωπίζει την ενδεχόμενη απόρριψη; Ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης απαντά: «Τη διαχείριση της απόρριψης την αποκτάς με την εμπειρία. Στην αρχή με επηρέαζε πολύ άσχημα. Μέχρι να νιώσεις ότι πατάς πολύ γερά στα πόδια σου, ναι σε επηρεάζει».

 

Τέλος, αναφορικά με τις οικονομικές απολαβές που δεν έχει εισπράξει για τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά «Δικαίωση» του MEGA (2013-15), o Δημήτρης Γκουτζαμάνης αποκαλύπτει: «Στη Δικαίωση δεν πληρωθήκαμε και έχουμε κινηθεί νομικά. Πήραμε κάποια ελάχιστα χρήματα. Προσωπικά πλήρωσα και ΦΠΑ για χρήματα που δεν πήρα ποτέ. Εμ δεν πληρώθηκες, είχες τα έξοδά σου, ειδικά εκείνη την περίοδο μάς πλήρωναν 4-6 μήνες μετά την έναρξη των εργασιών και έπρεπε να πληρώσεις κιόλας. Να ‘ναι καλά οι γονείς μου, δεν έβγαινε αλλιώς».

Media Τελευταίες ειδήσεις