Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Διονύσης Σαββόπουλος για Σάκη Μπουλά: Μετά την κηδεία του πήγαμε σε ταβέρνα, είχε προπληρώσει το γεύμα

Διονύσης Σαββόπουλος για Σάκη Μπουλά: Μετά την κηδεία του πήγαμε σε ταβέρνα, είχε προπληρώσει το γεύμα

Άγνωστες ιστορίες για τον Σάκη Μπουλά διηγήθηκαν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Ήταν άρρωστος αλλά δεν μας επέτρεψε να καταλάβουμε τίποτα από αυτά», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος για τον Σάκη Μπουλά, ενώ αποκάλυψε και ένα απίστευτο γεγονός από την ημέρα της κηδείας του.

Γιάννης Ζουγανέλης, Διονύσης Σαββόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Δημήτρης Σταρόβας μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον αείμνηστο καλλιτέχνη.

«Ο Σάκης Μπουλάς δεν έμοιαζε με τίποτα. Μου έκανε εντύπωση όταν τον γνώρισα πόσο σπασίκλας ήταν με την τάξη και την καθαριότητα.

Τον είχαμε πάρει στους Αχαρνείς και φορούσε μια περικεφαλαία φτιαγμένη από εφημερίδα. Έβγαινε και έκλεβε την παράσταση. Δεν έμοιαζε με κανέναν. Τόσο συμπαθητικός, τόσο φιλικός. Παίξαμε μαζί μετά από χρόνια στην Ακτή Πειραιώς.

Ήταν άρρωστος αλλά δεν μας επέτρεψε να καταλάβουμε τίποτα από αυτά. Μετά την κηδεία του πήγαμε σε μια ταβέρνα που ο ίδιος μας είχε υποδείξει να πάμε.

Όταν πήγαμε στην ταβέρνα μετά την κηδεία ρώτησα τον Γιάννη Ζουγανέλη πως θα πληρώσουμε το γεύμα και μάθαμε ότι το είχε πληρώσει ο μακαρίτης για όλους.

Ο Σάκης μου φαινόταν σαν ένα μεγάλο παιδί που θέλει να το αγαπάμε αλλά ντρέπεται να το πει. Αυτή την αίσθηση μου άφηνε», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

  

«Τι να πω για τον Σάκη Μπουλά… είναι αδερφός μου. Μια ζωή γεμάτη αγάπη, ενδιαφέρον, φλερτ. Μιλάγαμε για την τέχνη, για τη ζωγραφική.

Πολλές Κυριάκες τρώγαμε μαζί με τις οικογένειες μας. Ήταν και είναι ακόμη αδερφός μου. Συνυπάρχω ακόμη μαζί του», είπε, από την πλευρά του, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Media Τελευταίες ειδήσεις