Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Δούκισσα Νομικού: Άγνωστο αν θα παραμείνει στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Δούκισσα Νομικού: Άγνωστο αν θα παραμείνει στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Συνεχείς είναι οι επαφές του ΑΝΤ1 με τη Δούκισσα Νομικού, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν τελικά θα παραμείνει στο Πρωινό, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ή θα αποχωρήσει από την εκπομπή.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν την ερχόμενη Δευτέρα η Δούκισσα Νομικού θα καλημερίσει τους τηλεθεατές, καθώς υπάρχει πολύ έντονο παρασκήνιο. 

Οι πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά αναφέρουν ότι την Πέμπτη (22.09.2022) η Δούκισσα Νομικού ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη ημέρα και… το εννοούσε. Όλα, όμως, άλλαξαν μετά τη σύσκεψη που ακολούθησε με υψηλά στελέχη του ΑΝΤ1 -παρουσία του Γιώργου Λιάγκα- για να αποφασιστεί τι θα γίνει. Ο Γιώργος Λιάγκας φέρεται να παρέμεινε αποστασιοποιημένος, παρακολουθώντας απλώς όσα έλεγαν και οι δύο πλευρές. 

Η Δούκισσα Νομικού φέρεται να εξέφρασε ανοιχτά την έντονη δυσαρέσκεια και τα παράπονα της για την παρουσία της στην εκπομπή. Η ίδια αισθάνεται παραγκωνισμένη, καθώς δεν μιλούσε αρκετά, ενώ σε στήλες όπως η μαγειρική και η αστρολογία -στις οποίες είχε συμφωνήσει να παρουσιάζει μόνη της- υπήρχε παρέμβαση του Γιώργου Λιάγκα. Μάλιστα, φέρεται να είπε “εγώ δεν ξαναέρχομαι”, δηλώνοντας άτυπα την παραίτηση της. Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική επικοινωνία της με υψηλό στέλεχος του ΑΝΤ1 αποφασίστηκε να λείψει την Παρασκευή, όπως και έγινε. 

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς, μπορεί ο ΑΝΤ1 να μην σκοπεύει να διεκδικήσει νομικά το συμβόλαιο της Δούκισσας Νομικού, ωστόσο τη δεσμεύουν εμπορικές συμφωνίες που είχε κάνει στο πλαίσιο του Πρωινού και αυτές αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στην αποχώρηση της από την εκπομπή. 

Media Τελευταίες ειδήσεις