Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκινά καθημερινή εκπομπή

Είναι οριστικό: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκινά καθημερινή εκπομπή

Την… μαγείρευαν αρκετό καιρό και τελικά η συνεργασία «ψήθηκε». Έτσι σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα με σκοπό σύντομα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να δηλώνει καθημερινή παρουσία στη συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την καινούργια εκπομπή που ετοιμάζουν.

Οι συναντήσεις με τα στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν θετικό αποτέλεσμα και έτσι είναι οριστικό ότι ο Αρναούτογλου θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει την εκπομπή «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου» και στην οποία δύο παιδιά αγωνίζονται μεταξύ τους για να αποδείξουν ότι η συνταγή που θα εκτελέσουν με τις εντολές και βοήθεια των μανάδων τους θα είναι η καλύτερη.

Όπως μάλιστα αναφέραμε πρώτα μέσα από το Newsit την απόφαση για το ποιο από τα δύο πιάτα είναι καλύτερο θα παίρνει ο Έκτορας Μποτρίνι που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και θα συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαΐου με σκοπό η εκπομπή «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Μαΐου και να κάνει τους τηλεθεατές να συντονίζονται καθημερινά γύρω στις 4 το μεσημέρι στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να περάσουν καλά και να διαπιστώνουν κατά πόσο η μαγειρική είναι… οικογενειακή υπόθεση!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε