Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έξαλλη η Βάσια Τριφύλλη: “Γελοία όσα λέει ο Δημήτρης Λιγνάδης, είναι ατάλαντος”

Έξαλλη η Βάσια Τριφύλλη: “Γελοία όσα λέει ο Δημήτρης Λιγνάδης, είναι ατάλαντος”

Εκτός εαυτού βγήκε η Βάσια Τριφύλλη με τα όσα ανέφεραν ο Αλέξης Κούγιας κι ο Δημήτρης Λινγάδης σε υπόμνημά τους για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Τραβάω πιστόλι! Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Μεγάλο λάθος εκ μέρους τους. Είναι τελείως γελοίο να λέμε ότι ο Μπιμπίλας έκανε όλη αυτή τη σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να γελάμε ομαδικά», δήλωσε στη Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια, η Βάσια Τριφύλλη μίλησε σκληρά για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Ποιο εύρος και ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο άνθρωπος! Ατάλαντος! Από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα, αλλά ο ίδιος προσωπικά δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο, που εγώ είμαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου».

«Ο κ. Λιγνάδης μας ρεζίλεψε. Τον γνωρίζω από το περίφημο όνομα του πατέρα του. Έτσι μόνο. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για το ταλέντο του. Δεν θέλω να εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες. Δεν συνηθίζω να βγάζω άποψη από το πάπλωμα του κρεβατιού ενός ανθρώπου», κατέληξε η Βάσια Τριφύλλη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις