Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελένη Γερασιμίδου για Χρήστο Βασιλόπουλο: Δεν ξέρω σε τι εποχή ζούμε, τι φαινόμενα είναι αυτά

Ελένη Γερασιμίδου για Χρήστο Βασιλόπουλο: Δεν ξέρω σε τι εποχή ζούμε, τι φαινόμενα είναι αυτά

«Τον είχα σε εκτίμηση, αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα», είπε η Ελένη Γερασιμίδου για τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

Η Ελένη Γερασιμίδου βγήκε σήμερα με τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος ζητούσε ηθοποιούς για να δουλέψουν χωρίς αμοιβή.

«Ποτέ δεν θα ανταποκρινόμουν σε μία τέτοια αγγελία. Δεν διάβασα την αγγελία δεν έχω social media. Δεν ξέρω σε τι εποχή ζούμε, τι φαινόμενα είναι αυτά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στον κ. Βασιλόπουλο, τον είχα σε εκτίμηση. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα!

Σε μία εποχή που οι άνθρωποι πρέπει να δυναμώνουν την αλληλεγγύη τους και την πάλη τους, με τέτοιους νόμους, αντεργατικούς, το να πηγαίνουν… τι να πω.

Να μην πάει κανείς να προσφέρει την εργασία του και για κανέναν λόγο. Με το ζόρι δεν καλεί κανένας κανέναν. Τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι, μόνο οι βιασμοί γίνονται με το ζόρι», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Για το εάν της έτυχε ποτέ να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο φαινόμενο, η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε: «Δεν υπάρχει “δεν έτυχε”, δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο.

Μπορεί να μου κάνανε και μένα τέτοιες προτάσεις, μπορεί να πήρα μέρος σε συλλογικές προτάσεις, αυτό είναι άλλο, να είμαστε συνέταιροι και να παλεύουμε για κάτι.

Άλλο είναι να σε καλούν σε μία επαγγελματική δουλειά και να σου λένε “έλα να κάνεις καριέρα”. Κάνουμε καριέρα με την δουλειά μας. Όταν από το Φεστιβάλ Αθηνών χρησιμοποιούνται εθελοντές ηθοποιοί, τα πράγματα αγριεύουν. Πρέπει να δυναμώνουμε και όχι να βρίσκουμε δικαιολογίες, να μην πάει κανείς, και οι βοηθητικοί κουράζονται».

Media Τελευταίες ειδήσεις