Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ελένη Καρακάση – Spoiler για το «Μαύρο Ρόδο»: Η Ευτυχία θα μάθει για το σκοτεινό μυστικό του Γεράσιμου

Ελένη Καρακάση – Spoiler για το «Μαύρο Ρόδο»: Η Ευτυχία θα μάθει για το σκοτεινό μυστικό του Γεράσιμου

Η τηλεοπτική «Ευτυχία», Ελένη Καρακάση, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις καυτές εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο».

«Εγώ αλλιώς έβλεπα την Ευτυχία στα πρώτα επεισόδια, ήταν πιο χαρούμενη. Νομίζω έχει πολύ ενδιαφέρον για τον ηθοποιό που εξελίσσεται ο ρόλος του. Έχω πολύ ωραία οικογένεια κι έχουμε κολλήσει πολύ ωραία από την πρώτη στιγμή», ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

Η Γιάννα και ο Σαράντος θα προσπαθήσουν να είναι μαζί, ωστόσο η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη. Όσο για τον Γεράσιμο, είναι ένας από τους αγαπημένους της χαρακτήρες.

«Νομίζω πως ο Γεράσιμος δεν θα ξεχάσει την Ελισάβετ. Φαίνεται, η σχέση τους είναι τόσο πια δεμένη και το έχουμε δει, είναι λίγο άρρωστη αυτή τη σχέση.

Νομίζω ότι ο Γεράσιμος είναι μία πολύ δραματική φιγούρα και η σκοτεινιά του, που βγαίνει τώρα, τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό χαρακτήρα. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας», δήλωσε η ηθοποιός.

Η Ελένη Καρακάση έκανε και ένα μεγάλο spoiler για το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο». Τα νέα θα είναι δυσάρεστα για την Ευτυχία, η οποία θα μάθει ότι ο Γεράσιμος έχει κάνει φόνο.

Η ίδια αποκάλυψε πως μόλις φτάνουν στα χέρια της τα σενάρια τα διαβάζει κατευθείαν. Για εκείνη η ανάγνωση των σεναρίων μοιάζει με διάβασμα μυθιστορημάτων και φαντάζεται πόσο μαγεμένοι νιώθουν οι τηλεθεατές βλέποντάς το στην τηλεόραση.

Media Τελευταίες ειδήσεις