Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έλλη Γελεβεσάκη: «Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θα είναι μαζί με το τέλος του Survivor»

Έλλη Γελεβεσάκη: «Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θα είναι μαζί με το τέλος του Survivor»

Για την σχέση που διατηρούσε με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και το πως της φαίνεται το γεγονός ότι ήρθαν ξανά κοντά με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μίλησε η Έλλη Γελεβεσάκη στο ΟΚ και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ισχύει ότι στο παρελθόν είχες σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, πριν εκείνος κάνει δεσμό με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;
Με τον Σάκη γνωριστήκαμε πριν από τέσσερα χρόνια. Υπήρξε μεταξύ μας ένα φλερτ, πριν εκείνος κάνει σχέση με τη Μαριαλένα. Και γνωρίζω και την ίδια γιατί εργαζόταν σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα στο μαγαζί του Σάκη στο Περιστέρι. Βέβαια, εκείνη την περίοδο η Μαριαλένα ήταν σε άλλη σχέση και, από όσο γνωρίζω, τη διεκδίκησε πολύ καιρό, μέχρι να καταλήξουν να είναι μαζί.

Όπως τον ξέρεις, πιστεύεις ότι μπήκε στο Survivor για να διεκδικήσει ξανά τη Μαριαλένα;
Όχι. Δεν υπάρχει η αυθεντικότητα των πρώτων ριάλιτι. Οι παίκτες μπαίνουν πια προετοιμασμένοι. Επίσης, αυτό που βλέπουν κάποιοι και το θεωρούν ωραία σχέση πιστεύω ότι μεγεθύνεται από τα social media. Θεωρώ ότι ο Σάκης μπήκε προετοιμασμένος στο Survivor. Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, αλλά είναι το πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα.

Δηλαδή δεν συμμετείχε στο παιχνίδι για να κερδίσει τη Μαριαλένα;
Πιστεύω ότι μπήκε στο Survivor για να γίνει διάσημος και να κερδίσει το έπαθλο. Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού του να υπάρχει και η Μαριαλένα, αλλά αν ήταν να τη διεκδικήσει, γιατί δεν το έκανε πριν εκείνη μπει στο παιχνίδι; Διότι όλο αυτό το διάστημα δεν μιλιόντουσαν. Δεν τη διεκδίκησε ποτέ!

Ο Ηλίας Μπόγδανος άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να πουλάνε και οι δύο τη σχέση τους, γιατί όταν τσακώνονται και τους καταγράφει η κάμερα, μετά αναρωτιούνται αν τα πήγαν καλά.
Δεν θεωρώ ικανή τη Μαριαλένα να σκηνοθετήσει έναν καβγά. Τη θεωρώ πιο αυθόρμητη. Από τον Σάκη μπορεί να το περίμενα, από τη Μαριαλένα όχι τόσο.

Αν ο Γιώργος Λιβάνης ζητούσε τη γνώμη σου, θα του έλεγες να περιμένει τη Μαριαλένα;
Θα μου επιτρέψεις να σου διηγηθώ κάτι που μου συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες, όταν έτυχε να πάω σε ένα παραλιακό μαγαζί και σε διπλανό τραπέζι ήταν ο Γιώργος Λιβάνης. Βρεθήκαμε λοιπόν να μιλάμε και κάποια στιγμή τον ρώτησα: «Με τη Μαριαλένα τι γίνεται;». Δεν μου απάντησε τίποτα. Έσκυψε το κεφάλι του και γέλασε. «Θα την περιμένεις να βγει από το παιχνίδι;» τον ρώτησα. «Με κοροϊδεύεις;» μου απάντησε. Αν θες τη γνώμη μου, όμως, δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στον Γιώργο Λιβάνη όλο αυτό που συνέβη. Πήρε δημοσιότητα χωρίς να κάνει τίποτα.

Η μητέρα της Μαριαλένας δήλωσε πρόσφατα στο ΟΚ! πως όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλε ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπε: «Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη». Γιατί πιστεύεις ότι τα είπε αυτά;
Οι μαμάδες έχουν ένστικτο και θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Για να βγει και να τα πει, προφανώς ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς. Εμένα μου ακούγονται πολύ λογικά αυτά που είπε.

Μήπως συνδέονται και με αυτά που είπες εσύ προηγουμένως για τον Σάκη, ότι δηλαδή είναι χειριστικός;
Μπορεί ναι. Ο Σάκης είναι καλό παιδί, αλλά είναι χειριστικός. Είχε σκοπό να γίνει αναγνωρίσιμος, το κατάφερε και μπράβο του.

Ήταν χειριστικός και με εσένα;
Όχι. Δεν εισέπραξα κάτι τέτοιο, ούτε έχω καμιά πικρία από εκείνον.

Ισχύει ότι οι δυο τους είχαν δύσκολο χωρισμό;
Γενικά ο Σάκης είχε μακροχρόνιες σχέσεις και συζούσε με τις συντρόφους του. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε λάθος στη σχέση τους, δεν πιστεύω όμως ότι υπήρχαν τρίτα ή τέταρτα πρόσωπα.

Πιστεύεις πως όταν τελειώσει το παιχνίδι θα είναι ξανά μαζί; Ακούγεται ακόμη και ότι ο Σάκης σκέφτεται να της κάνει πρόταση γάμου.
Νομίζω ότι και οι δύο θα φτάσουν στον τελικό. Ο Ατζούν είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και ξέρει καλά ότι χάρη σε αυτούς τους δύο πηγαίνει καλά το παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει πρόταση γάμου και θεωρώ ότι δεν θα είναι μαζί όταν τελειώσει το παιχνίδι. Και όχι εξαιτίας της Μαριαλένας, αλλά του Σάκη. Θα θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του. Αν καταλάβει ότι πουλάει μαζί με τη Μαριαλένα, μπορεί να μείνει μαζί της. Αν όμως μπορεί να σταθεί μόνος του, θα μείνει μόνος του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις