Site icon NewsIT
00:35 | 08.10.25

Exathlon: Αποχώρησε συγκινημένος ο Άρης Σοϊλέδης – «Ούτε στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ δεν είχα τέτοια πίεση»

Newsit Newsroom

Αποχαιρέτησε το παιχνίδι με μια τρομερή ατάκα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Το Exathlon μπαίνει στην τελική του ευθεία, με τον Άρη Σοϊλέδη να μην καταφέρνει να φτάσει στον μεγάλο τελικό, με αποτέλεσμα ο ίδιος να δακρύσει κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Ο Άρης Σοϊλέδης ηττήθηκε στη μονομαχία με τον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος εξασφάλισε τη θέση του στην τελική τριάδα, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε στόχο να καταφέρει να φτάσει ως το τέλος, να αναφέρει:

«Πολύ μεγάλη η πίεση, ούτε όταν έπαιζα Ολυμπιακός–ΑΕΚ με 80.000 κόσμο δεν είχα τόση πίεση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έχουν φτάσει μέχρι εδώ, εύχομαι να κερδίσει η καλύτερη». 

Παράλληλα, ο ίδιος «έσπασε» κατά την διάρκεια που συνομίλησε με τον παρουσιαστή του Exathlon Γιώργο Καράβα, υποστηρίζοντας πως από το παιχνίδι φεύγει γεμάτος και αρκετά δεμένος με συμπαίκτες και αντιπάλους.

«Κλαίω γιατί δεθήκαμε πολύ με τα παιδιά, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου το πόσο ωραία περάσαμε. Είμαι πολύ γεμάτος που έφτασα μέχρι εδώ. Είχα να ανταγωνιστώ την ελίτ αυτών των παιχνιδιών, νιώθω γεμάτος που φεύγω.

Μάλιστα ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει για το τι θα κάνει τώρα που αποχωρεί από το Exathlon, αναφέροντας:

«Μου έχει λείψει το κορίτσι μου και η οικογένειά μου. Είχα να κοιμηθώ πέντε μέρες, σκεφτόμουν πολύ το έξω. Ο εγκλεισμός δεν μας έκανε καλό. Φεύγω με πολλή χαρά».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version