Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θέλω να γίνω κεντρική παρουσιάστρια εκπομπής, μου αρέσει να παίζω για τη φανέλα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θέλω να γίνω κεντρική παρουσιάστρια εκπομπής, μου αρέσει να παίζω για τη φανέλα

«Υπήρξε περίοδος που ήμουν σε εκπομπή και δεν περνούσα καλά», λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη. Η δημοσιογράφος μίλησε και για την αποχή της από την τηλεόραση.

Ευρυδίκη, επειδή μου είπες ότι δεν έχεις την ανάγκη να είσαι στο «γυαλί», τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ είχες τηλεοπτικές προτάσεις, αποφάσισες να απέχεις συνειδητά. Γιατί;

Ήταν μία απολύτως συνειδητή επιλογή το να απέχω από την τηλεόραση. Η δημοσιογραφία είναι η δουλειά μου, έχω κάνει ρεπορτάζ, ήμουν αθλητικογράφος πολλά χρόνια, το αγαπώ πολύ όλο αυτό. Υπάρχουν φορές που μου λείπει και θα επέστρεφα, αλλά μόνο αν ήταν κάτι καλό.

Κι εννοώ, ότι θα γύριζα σε ένα περιβάλλον υγιές, μη τοξικό, όμορφο. Σε κάτι που θα με κάνει να περνάω καλά.

Ο χώρος της τηλεόρασης, δεν είναι κι ο πιο εύκολος… Όλοι το ξέρουμε αυτό. Όμως, όταν θα επιστρέψω, όποτε κι αν γίνει αυτό, θα το κάνω για να είμαι και πάλι δημιουργική σε αυτό τον τομέα κι επειδή θα μου δίνει χαρά.

Υπήρξαν περίοδοι που, όταν ήσουν σε μία εκπομπή, δεν περνούσες καλά;

Ασφαλώς. Υπήρξαν περίοδοι που, δυστυχώς, δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια θέματα και κουβαλούσα τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι μου. Πράγματα τα οποία με «βάραιναν» και με έκαναν να μη χαίρομαι τις υπόλοιπες στιγμές της ζωής μου. Στο τέλος της ημέρας ήμουν χάλια ψυχολογικά.

Επομένως, το επόμενό μου βήμα θα είναι κάτι που θα γουστάρω και θα παίρνω χαρά από αυτό.

Και, όχι, δεν θέλω, ούτε κι έχω την ματαιοδοξία, να γίνω κεντρική παρουσιάστρια και να ηγούμαι μίας εκπομπής. Μου αρέσει να είμαι μέλος της, να παίζω για την φανέλα, που λέμε, και την ομάδα.

Πάνω απ’ όλα, θέλω να είμαι καλά – είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες.

Media Τελευταίες ειδήσεις