Site icon NewsIT

Φαίη Μαυραγάνη vs Γιώργος Αυτιάς σημειώσατε Χ στην τηλεθέαση

10.01.2021 | 12:16
Φαίη Μαυραγάνη vs Γιώργος Αυτιάς σημειώσατε Χ στην τηλεθέαση

Μοιράστηκαν πρωτιές στην τηλεθέαση το πρωινό του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου 2021.

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στις επάλξεις η Φαίη Μαυραγάνη και ο Γιώργος Αυτιάς με στόχο να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό για όλα όσα το απασχολούν. Μάλιστα, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου η πίτα της τηλεθέασης μοιράστηκε ανάμεσα στους δύο leader της πρωινής ενημέρωσης.

Ποιος βρέθηκε όμως πρώτος και δη σε ποιο κοινό;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, η Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» κατόρθωσε να βρεθεί για ακόμη μια φορά στην κορυφή της προτίμησης του δυναμικού κοινού με ποσοστό 15,1%. Στο γενικό σύνολο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN σημείωσε 16,7%.

Όσον αφορά τον Γιώργο Αυτιά κατόρθωσε με ευκολία να βρεθεί στην κορυφή του γενικού συνόλου καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 20% της προτίμησης των τηλεθεατών. Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, η εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στον ΣΚΑΪ κατέγραψε ποσοστό της τάξης του 11,3%.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version