Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Φοίβος Παπαδάκης: Δεν έχει άδικο ο πατέρας μου, ας μοιραστούμε σε άλλα κανάλια να υπάρχει ποικιλία

Φοίβος Παπαδάκης: Δεν έχει άδικο ο πατέρας μου, ας μοιραστούμε σε άλλα κανάλια να υπάρχει ποικιλία

“Δεν αποκλείω τίποτα (σ.σ. για συνεργασία με τον πατέρα μου), αλλά είναι πολύ δύσκολο σενάριο γιατί η σχέση μας είναι πρώτα από όλα και πάνω από όλα πατέρα γιου, αλλά είμαστε κι οι δύο δημοσιογράφοι κι αν τα φέρουν έτσι τα πράγματα γιατί όχι;” δήλωσε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στον Στέφανο Δρουμαλιά και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνύπαρξης με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

“Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την νέα σεζόν, αλλά ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Ανήκω στο δυναμικό του Open και προέχουν οι κουβέντες που κάνω εδώ με το κανάλι.

Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα καταλήξουμε για το τι θα κάνουμε του χρόνου. Νιώθω τυχερός που υπάρχει μία πολύ καλή πρόταση, αλλά προέχει η κουβέντα που κάνω με το Open” είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Τι ανέφερε για την δήλωση του πατέρα του Γιώργου Παπαδάκη ότι καλύτερα να βρίσκεται σε άλλο κανάλι; “Δεν έχει άδικο.

Ένας Παπαδάκης εκεί και δυνατός… Ας μοιραστούμε και στα άλλα κανάλια να υπάρχει ποικιλία. Φέτος μου έπεσαν πάρα πολλά πράγματα μαζί.

Ήταν μια χρονιά πολύ δημιουργική, αλλά και πολύ κουραστική παράλληλα οπότε δεν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο. Οι γονείς κάνουν και τα παράπονά τους. όποτε βρίσκω δύο ώρες, πάω και τους βλέπω γιατί είναι γονείς μου.

Δεν αποκλείω τίποτα (σ.σ. για συνεργασία με τον πατέρα μου), αλλά είναι πολύ δύσκολο σενάριο γιατί η σχέση μας είναι πρώτα από όλα και πάνω από όλα πατέρα γιου, αλλά είμαστε κι οι δύο δημοσιογράφοι κι αν τα φέρουν έτσι τα πράγματα γιατί όχι;”

Media Τελευταίες ειδήσεις