Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Μία μεγάλη έκπληξη και ένα μεγάλο δίλημμα αλλάζουν τα πάντα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Μία μεγάλη έκπληξη και ένα μεγάλο δίλημμα αλλάζουν τα πάντα

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Η γη της ελιάς», που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με το έντονο σασπένς και τη γρήγορη πλοκή της, από την εβδομάδα 30 Μαΐου – 3 Ιουνίου, θα μεταδίδεται και τις Παρασκευές.

Η σειρά θα δίνει καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00. 

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 204 (Δευτέρα 30 Μαΐου)

Ο Ισίδωρος, βαθιά συγκινημένος, συναντά για πρώτη φορά τη μικρή Αγγελική, πάντα με την παρουσία της Φανής, και διαπιστώνει ότι η εγγονή του είναι ένα παιδί έξυπνο, κοινωνικό και ευαίσθητο.

Το ίδιο βράδυ, κάνει το τραπέζι στη Φανή και μαθαίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή και τον χαρακτήρα του παιδιού. Στο μεταξύ, η Αντιγόνη ανησυχεί για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η συνάντηση και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τη Μαρία.

Ο Αλέξης γίνεται όλο και πιο επιθετικός απέναντι στην Μαργαρίτα. Από την πλευρά της, η Μαργαρίτα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν έξω από την πόρτα της βρίσκει παρατημένο ένα σακβουαγιάζ. Το περιεχόμενό του, της κόβει την ανάσα και τη βάζει σε μεγάλο δίλημμα.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 205 (Τρίτη 31 Μαΐου)

Η Μαργαρίτα έχει σαστίσει με τα χρήματα που της έστειλε ο Θεοδόσης και αποφασίζει να μιλήσει στον Κουράκο για να τη βοηθήσει. Εκείνος την παροτρύνει να συνεργαστεί με την αστυνομία για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από όλα και δεσμεύεται να την προστατεύσει.

Η Μαργαρίτα δέχεται και ενημερώνει τον Αλέξη για τα χρήματα, χωρίς να του πει τη συμφωνία της με την αστυνομία. Ο Αλέξης, όμως, βλέπει αυτά τα χρήματα σαν μια καλή ευκαιρία για να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα και σκέφτεται να τα κλέψει. Ο Ισίδωρος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και επιστρέφει στη Μάνη με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Αντιγόνη δεν θέλει να μάθει λεπτομέρειες και αρνείται να δει τη φωτογραφία της μικρής. Η Χάιδω καλεί τον Στάθη για φαγητό και σιγά σιγά αρχίζουν να γίνονται οικογένεια. Αντίθετα, η Αρετή εμμένει στην απόφασή της να μη δέχεται τον Φίλιππο και αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Όταν, όμως, ο Στέφανος της ανακοινώσει πως σκοπεύει να φύγει για την Ισπανία, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Άννα παρατηρεί πως ο Άρης γυροφέρνει την Ευτυχία και της το λέει, αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία. Ο Πότης γνωρίζει την Αλκμήνη και γοητεύεται αμέσως, αλλά η Άννα του λέει να μην έχει ελπίδες. Ο Ισίδωρος, σε μια κίνηση καλής θέλησης, καλεί τη Μαρίνα για φαγητό με σκοπό να της κάνει μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 206 (Tετάρτη 1η Ιουνίου)

Ο Άρης έχει γοητευτεί πολύ από την Ευτυχία κι αρχίζει να την πολιορκεί. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Πότης με την Αλκμήνη, αλλά εκείνη ακόμα δεν έχει αντιληφθεί τις προθέσεις του.

Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στη Μαρίνα πως θα δώσει τη συγκατάθεσή του για τον γάμο της με τον Μάνο, μόνο αν δεχτεί να κάνει πίσω στο θέμα της μητρότητας. Η Αρετή παρακαλάει τον Στέφανο να ξανασκεφτεί τη φυγή του στην Ισπανία, αλλά εκείνος είναι αμετακίνητος. Ο Αλέξης πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της Μαργαρίτας και κλέβει τα χρήματα, αγνοώντας τη συνεργασία της με την αστυνομία.

Ταυτόχρονα, δεν καταθέτει τα όπλα και πλευρίζει τη Μυρτάλη και τη Μαρίνα, με σκοπό να τις πείσει να μην τον φοβούνται. Παράλληλα, η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον Ανέστη, βάζοντάς τον με ένα παράδοξο τρόπο στη θέση του. Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στην Ιουλία και τον Ιάκωβο πως θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος κι εκείνοι δεσμεύονται να τον βοηθήσουν.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 207 (Πέμπτη 2 Ιουνίου)

Η Μυρτάλη μιλά με πάρα πολύ σκληρό τρόπο στον Αλέξη, ενώ ο Πότης παρακολουθεί όλο το σκηνικό από απόσταση και αμέσως του μπαίνουν ιδέες. Η Αρετή κατηγορεί τον Ιάκωβο ότι της διέλυσε την οικογένεια και οι δυο τους έρχονται σε ρήξη.

Η ημέρα της δίκης πλησιάζει και η Μαρίνα αγχώνεται όλο και περισσότερο για το αποτέλεσμα. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα δεν βρίσκει το σακ βουαγιάζ με τα χρήματα κάτω από το κρεβάτι και αμέσως κατηγορεί τον Αλέξη. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι της Ευτυχίας, με επιθετικές διαθέσεις. Δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της Μαργαρίτας και του Αλέξη, και τους απειλούν με όπλα, αναζητώντας τα χρήματα.

Ο Ισίδωρος πηγαίνει μαζί με τον Ιάκωβο στο καφενείο και ανακοινώνει στον Πότη ότι βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Όπως είναι επόμενο, ο Πότης διαδίδει γρήγορα το νέο και οι συγχωριανοί δίνουν συγχαρητήρια στον Ισίδωρο. Ταυτόχρονα, ο Λυκούργος ανακοινώνει σε όλους ότι τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει και πάλι το δικηγορικό του γραφείο.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 208 (Παρασκευή 3 Ιουνίου)

Η Εύα κάνει τις πρώτες κινήσεις για να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα. Η επιχείρηση που οργανώνει ο Κουράκος στέφεται με επιτυχία και οι δύο μαφιόζοι συλλαμβάνονται με το σακ βουαγιάζ των χρημάτων στην κατοχή τους.

 Ο Φίλιππος και η Βασιλική δρομολογούν το ολιγοήμερο ταξίδι τους στη Σύμη. Ο Μάνος προσπαθεί να εμψυχώσει τη Μαρίνα ενόψει της δίκης της, αλλά εκείνη φοβάται πως κάτι αναπάντεχο θα συμβεί και θα βρεθεί στη φυλακή. Ο Λυκούργος μελετά τη δικογραφία και δίνει τις ανάλογες κατευθύνσεις, με τη Χάιδω να τον στηρίζει σε κάθε βήμα.

Η Αθηνά ενημερώνει τον Ιάκωβο για τον νέο εκβιασμό του Δημήτρη κι εκείνος αναλαμβάνει δράση. Ο Στέφανος, επηρεασμένος από τον πατέρα του, κάνει το πρώτο βήμα συμφιλίωσης με τη Βασιλική, αλλά εκείνη θέτει όρους για να δεχτεί τη συγγνώμη του.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου 

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός 

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη

Guest: Μαρία Φιλίππου, Χρύσα Παπά, Νίκη Παλληκαράκη

Και οι: Στέλα Φυρογένη , Στέφανος Κυριακίδης 
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου 
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης 
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου 
Guest star, Μάρω Κοντού.

Media Τελευταίες ειδήσεις