Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιάννης Μόρτζος: Ο Μάρκος Σεφερλής θα μπορούσε να κάνει σπουδαία και σοβαρά πράγματα, αλλά δεν το έκανε

Γιάννης Μόρτζος: Ο Μάρκος Σεφερλής θα μπορούσε να κάνει σπουδαία και σοβαρά πράγματα, αλλά δεν το έκανε

«Είμαι 80 ετών, πέρασα περιπέτεια, έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και ακολούθησαν 50 μέρες στην εντατική», λέει ο Γιάννης Μόρτζος.

Ο Γιάννης Μόρτζος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σύζυγό του, το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός όταν το ζευγάρι κάνει την ίδια δουλειά, η Γιούλη με βλέπει σαν δάσκαλό της. Έχουμε 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, μια χαρά είναι, με βολεύει.

Γνωριστήκαμε σε ένα καλλιτεχνικό στέκι στη Θεσσαλονίκη. Έλειπα πολλά χρόνια από την τηλεόραση.

Η σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” ατύχησε, πικράθηκα με τον τρόπο που σταμάτησε», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.

Ο Γιάννης Μόρτζος είπε στη συνέχεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το κίνημα metoo: «Με τον Φιλιππίδη στεναχωρήθηκα, δεν θέλω να υποφέρουν οι άνθρωποι, ήταν ένας καλός φίλος, δεν είχα διαφορές μαζί του.

Δεν μου φαίνεται τίποτα απίστευτο, αλλά δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες. Τα γεγονότα αυτά είναι τόσο ευαίσθητα, που δεν ξέρεις ποιος φταίει περισσότερο, γιατί μπορεί να φταίνε και οι δύο».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Μόρτζος είπε: «Είμαι 80 ετών, πέρασα περιπέτεια, έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και ακολούθησαν 50 μέρες στην εντατική.

Τον Μάρκο Σεφερλή τον είχα μαθητή στη δραματική σχολή. Τον δέχεσαι; Καλώς! Δεν τον δέχεσαι; Δεν τον βλέπεις, όπως δεν τον βλέπω εγώ. Θα μπορούσε να κάνει σπουδαία και σοβαρά πράγματα, αλλά δεν το έκανε».

Media Τελευταίες ειδήσεις