Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γιώργος Καραμίχος: Δεν περίμενα ούτε εγώ πως θα παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι

Γιώργος Καραμίχος: Δεν περίμενα ούτε εγώ πως θα παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι

Εφ’ όλης της ύλης ο Γιώργος Καραμίχος στη Ναταλία Γερμανού!

Για την ενασχόληση με την… παρουσίαση και όχι μόνο μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος όταν συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.  

«Είμαι άνθρωπος της ταχύτητας και μου αρέσει το παιχνίδι αυτό. Κάναμε 6 γυρίσματα τις προάλλες γιατί λόγω χρόνου δεν προλαβαίναμε. Βρέξει χιονίσει πρέπει να είσαι εκεί και να βοηθήσεις τους παίκτες.

Οι άνθρωποι έχουν φάει, έχουν χαλαρώσει και θέλουν να δώσουν κάτι ευχάριστο. Πρέπει να βρούμε το κομμάτι της χαράς, ό,τι και εάν συμβαίνει στη ζωή μας» παραδέχθηκε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

«Πολλές φορές μου έχουν προτείνει παιχνίδια και επιτροπές αλλά έλεγα ότι δεν είναι για ηθοποιούς αυτά. Φέτος που έγινε η πρόταση από την ΕΡΤ είπα θα πάω στο ραντεβού, δεν θα πω όχι.

Με έβαλαν να δω το παιχνίδι, κόλλησα γιατί έχει όλα όσα μου αρέσει. Και επίσης χρόνο, σε τρία δευτερόλεπτα, γιατί βαριέμαι όταν κάτι ξεχειλώνει».

«Ήμουν έτοιμος να πω όχι, το σκέφτηκα, είναι έκθεση γιατί δεν είναι 100% ο εαυτός σου.

Εδώ είναι μοναδικό, στην αρχή το έκανα με λίγες ενοχές και είχα πυρετό στα πρώτα επεισόδια» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Καραμίχος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις