Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Γιώργος Κοψιδάς: Κάποια στιγμή που έκανα ρέικι έπεσαν τα φώτα

Γιώργος Κοψιδάς: Κάποια στιγμή που έκανα ρέικι έπεσαν τα φώτα

Για τις ευεργετικές ικανότητες του ρέικι μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση, στην οποία συμμετέχει, μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα όπου εστίασε στην αγάπη για το ρέικι και την ενέργειά του!

«Πάντα ήμουν ανήσυχο πνεύμα, έχω δοκιμάσει πολλές εναλλακτικές θεραπείες και διαλογισμούς. Κάποια στιγμή που έκανα ρέικι έπεσαν τα φώτα σε όλη την πολυκατοικία και σβήστηκαν τα μηνύματα στο κινητό μου.

Με την ενέργεια του ρέικι έχω φτιάξει χαλασμένα αντικείμενα και τα έκανα να δουλέψουν ξανά. Πριν από δέκα χρόνια είδα ντοκιμαντέρ για τη βιομηχανία κρέατος και γάλακτος κι έπαθα σοκ.

Δεν θα συγκατοικούσα με μια κοπέλα που τρώει κρέας και έχει αυτή τη φιλοσοφία στη ζωή της», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε στη συνέχεια: «Για πολλούς μήνες μετά το Survivor απαντούσα μόνο γι’ αυτό, βαρέθηκα τον εαυτό μου.

Ενοχλήθηκα όταν πήγα σε μια παράσταση και αντί να με ρωτήσουν γι’ αυτό με ρωτούσαν μόνο για το Survivor. Αν μου γινόταν τώρα πρόταση για το All Star δεν θα πήγαινα, στη φάση που είμαι».

Media Τελευταίες ειδήσεις