Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιώργος Παπαδάκης: Τι να έρθει να κάνει ο Φοίβος στον ΑΝΤ1; Να μαζευτούμε όλοι οι Παπαδάκηδες;

Γιώργος Παπαδάκης: Τι να έρθει να κάνει ο Φοίβος στον ΑΝΤ1; Να μαζευτούμε όλοι οι Παπαδάκηδες;

“Για να μιλήσω σοβαρά, δεν ρωτώ και δεν παρεμβαίνω. Ο κόσμος δεν είναι τόσο καλός. Έχουν την εντύπωση ότι επειδή είναι γιος του Παπαδάκη, θα πρέπει ο πατέρας να ασχοληθεί για το παιδί και να υποδείξει τι πρέπει να κάνει στην ζωή του” δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε δηλώσεις στο Πρωινό μας με την Φαίη ΣΚορδά και μίλησε για το Καλημέρα Ελλάδα κι αν υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε τον γιο του, Φοίβο Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1.

“Θέλω να είμαι και πίσω από τις κάμερες και πλάγια και απέναντι. Το θέμα είναι ότι δεν θα σταματήσω να δουλεύω ποτέ και μάλιστα να είμαι κοντά στο “Καλημέρα Ελλάδα” γιατί εγώ το έφτιαξα.

Μπορεί να ακούγεται κι εγωιστικό, έφτιαξα και την πρωινή ζώνη” ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

“Τι κάνει ο Φοίβος; Πες του πολλά χαιρετίσματα από τον μπαμπά σου. Εδώ τι να έρθει να κάνει; Να μαζευτούμε όλοι οι Παπαδάκηδες εδώ; Να φέρω την γυναίκα μου και τους δύο άλλους μου γιους. Οικογένεια Καρντάσιαν; Για να μιλήσω σοβαρά, δεν ρωτώ και δεν παρεμβαίνω. Ο κόσμος δεν είναι τόσο καλός.

Έχουν την εντύπωση ότι επειδή είναι γιος του Παπαδάκη, θα πρέπει ο πατέρας να ασχοληθεί για το παιδί και να υποδείξει τι πρέπει να κάνει στην ζωή του. Όλες οι αποφάσεις είναι δικές του, είμαι από πίσω κι αν χρειαστεί να του πω κάτι θα του το πω. Μια χαρά τα πήγε κι όλες του τις αποφάσεις τις μάθαινα αφού είχε συμφωνήσει.

Το μάθαινα μετά και το χαιρόμουν με την ψυχή μου. Και να του πω την γνώμη μου, τις έχει πάρει τις αποφάσεις το” συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις