Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

GNTM 2019 – Bootcamp: Φουλ “θάψιμο” με το… καλημέρα! Video

GNTM 2019 – Bootcamp: Φουλ “θάψιμο” με το… καλημέρα! Video

Το bootcamp στο GNTM 2019 άρχισε και μαζί με αυτό, ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Λίγο πριν από την έναρξη του bootcamp του GNTM 2019, οι κριτές ανακοίνωσαν πως μία από τις κοπέλες θα πάρει Golden Pass και θα μπει στο σπίτι, χωρίς να περάσει από καμία άλλη διαδικασία. Η διαγωνιζόμενη που εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή στο show είναι η Ελευθερία Καρναβά, η οποία “πρωταγωνιστεί” στα social media, καθώς πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι μοιάζει πολύ με την Μία Καλίφα (Mia Khalifa).

Η επιλογή της Καρναβά φαίνεται πως δεν άρεσε σε πολλές κοπέλες, που αντέδρασαν έντονα…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=127&v=knDcV5yUMzY

GNTM 2019: Κόντρες και οικειοθελής αποχώρηση

Η πρώτη δοκιμασία του bootcamp ήταν η πασαρέλα, καθώς οι διαγωνιζόμενες θα συμμετείχαν στη συνέχεια σε επίδειξη μόδας. Την ώρα που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου “εκπαίδευε” τις κοπέλες, εμφανίστηκε μία διαγωνιζόμενη, η οποία είχε ήδη καθυστερήσει αρκετά.

Ο λόγος για την Φιόνα Βατς, η οποία -όπως εξήγησε στην Ηλιάνα- μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι η συνάντηση ήταν στις 5 το απόγευμα και όχι στις 5 το πρωί. Η κριτής του GNTM αποφάσισε να της δώσει μια ευκαιρία, ωστόσο, αυτό δεν άρεσε πολλές κοπέλες.

https://www.youtube.com/watch?v=nQGSVh1zVJE

Τελικά, η 22χρονη Φιόνα αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM 2019, καθώς -όπως υποστήριξε- είχε πολύ άγχος και πάθαινε κρίσεις πανικού.
“Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ”.

https://www.youtube.com/watch?v=ojj7v-uiGV0

Media Τελευταίες ειδήσεις