Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

GNTM τελικός spoiler: Οι διαγωνιζόμενες, οι δοκιμασίες και η ψηφοφορία

GNTM τελικός spoiler: Οι διαγωνιζόμενες, οι δοκιμασίες και η ψηφοφορία

GNTM τελικός προ των πυλών: Την ερχόμενη Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι ομορφιάς που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η παίκτρια που θα κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model θα κάνει δικό της το έπαθλο των 50.000 ευρώ, θα κλείσει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με ένα κορυφαίο πρακτορείο, θα ποζάρει για το εξώφυλλου πολύ γνωστού περιοδικού μόδας, ενώ υπάρχει και μία ακόμη έκπληξη από τους κριτές ως έπαθλο.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι τρεις φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε τρεις δοκιμασίες. Στην πρώτη, θα πρέπει να αναδείξουν επώνυμα κοσμήματα σε φωτογράφηση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη δεύτερη δοκιμασία οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο θα συμμετέχει όλο το Greece’s Next Top Model. Στην τρίτη δοκιμασία, τα κορίτσια θα έχουν στο πλευρό τους τους συντρόφους τους, οι οποίοι και θα ποζάρουν μαζί τους σε μία φωτογράφηση με… φόντο την Ακρόπολη.

Στο σημείο που έχουν φτάσει ήδη οι πέντε κοπέλες, διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες, μια θέση τον τελικό. Πρόκειται για τη Μαρία, η Άννα – Μαρία, την Κάτια, την Κέισι και τη Χαρά. Οι πέντε κοπέλες, εκτός από την πρόκριση στην τελική πεντάδα, θα απολαύσουν και ένα μοναδικό ταξίδι με όλη την παραγωγή στο Λονδίνο. Στα επεισόδια, μάλιστα, της Δευτέρας και της Τρίτης, αναμένεται να αποχωρήσουν δύο ακόμη διαγωνιζόμενες, ώστε να διαμορφωθεί η τριάδα που θα διεκδικήσει στον μεγάλο τελικό, τον πολυπόθητο τίτλο του Greece’s Next… Top Model.

Αυτό που μένει πλέον, είναι να δούμε το βράδυ του μεγάλου τελικού, ποια θα είναι η νικήτρια… Το αποτέλεσμα θα κριθεί σε live μετάδοση, καθώς η συμμετοχή των τηλεθεατών θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό και την εξέλιξη του τελικού, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν ποια παίκτρια θέλουν ως το επόμενο Next Top Model της Ελλάδας. Το επεισόδιο του τελικού αναμένεται να ξεκινήσει στις 21.00 και να ολοκληρωθεί γύρω στις 23.00.

Τι θα δούμε σήμερα

GNTM… spoilers

Με τα spoilers των τελευταίων ημερών να επιμένουν ότι οι τρεις φιναλίστ είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, τα βλέμματα όλων είναι πλέον στραμμένα στον μεγάλο τελικό της Πέμπτης! Σύμφωνα μάλιστα με ένα spoiler που κυκλοφορεί πολύ τις τελευταίες ώρες, στη δεύτερη ψηφοφορία του μεγάλου τελικού, φαίνεται να «σκίζει» η Κάτια, η οποία όπως σημειώνεται στα spoiler, παίρνει 3 δεκάρια και ένα οκτάρι από τους κριτές!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, πριν από μερικές ημέρες, γυρίστηκαν ήδη δύο από τις δοκιμασίες του τελικού, ενώ τα κορίτσια έχουν ακούσει τη βαθμολογία τους για τις δοκιμασίες αυτές. Η εκπομπή παρουσίασε και τη συνολική βαθμολογία των τριών φιναλίστ του GNTM για τις δύο από τις τρεις δοκιμασίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε, η Κέισι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 72 βαθμούς, η Αννα-Μαρία 73, ενώ προηγείται η Κάτια με 74 βαθμούς.

Καλεσμένη στο Ευτυχείτε η Ειρήνη Αγγελοπούλου, η σχεδιάστρια μόδας που θα ντύσει τα κορίτσια του GNTM στον ημιτελικό, παρουσιάζει τα ρούχα που θα φορέσουν τα μοντέλα.

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Media Τελευταίες ειδήσεις