Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Γερμανού ψάχνει τους… συμπολεμιστές της!

Η Γερμανού ψάχνει τους… συμπολεμιστές της!

Ετοιμάζεται να δώσει τη μάχη της τηλεθέασης και στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη.

Την επόμενη σεζόν η Ναταλία Γερμανού θα συνεχίσει την εκπομπή της «Μη χανόμαστε» στο E TV, αλλά θα παρουσιάζει και μία καινούργια καθημερινή εκπομπή από τη 1 έως τις 4 το μεσημέρι. Έτσι η Ναταλία θα βρεθεί απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη να δίνει τη μάχη της τηλεθέασης προσπαθώντας να συγκεντρώσει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του E TV.

Λογικό λοιπόν είναι που αυτή την περίοδο όχι μόνο δεν απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά παράλληλα με τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ετοιμάζεται για την καινούργια εκπομπή της επιλέγοντας με τα στελέχη του σταθμού τους συνεργάτες της, τους… συμπολεμιστές της για τη μάχη της τηλεθέασης. Μάλιστα όπως ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς έχει πει θα είναι στην παρέα της Ναταλίας, αλλά προς το παρόν δεν έχει κανένας υπογράψει αφού τα στελέχη του E TV θέλουν να δουν πόσο θα «δέσει» η ομάδα μεταξύ της, πριν… δεθούν με συμβόλαια. Έτσι έχουν προγραμματίσει να κάνουν διάφορα δοκιμαστικά για να δουν το «δέσιμο» της παρέας πριν την κατεβάσουν στη μάχη. Εκτός μάλιστα από τον Λάκη Γαβαλά για το παρεάκι της Ναταλίας έχουν συζητήσει και η ηθοποιός Χριστίνα Μουστάκα που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συνεργασία τους με τους «Ράδιο αρβύλα», αλλά και η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου που είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο.
 

 
Οι δύο ηθοποιοί λοιπόν είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συζητήσει τόσο με τη Ναταλία όσο και με τα στελέχη του E TV και αν όλα πάνε καλά τότε την επόμενη σεζόν θα είναι οι… συμπολεμιστές της Ναταλίας Γερμανού προσπαθώντας να κερδίσουν στη μάχη της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε