Site icon NewsIT

Η Μαίρη Μηλιαρέση… στο σανίδι!

29.11.2012 | 11:28
Η Μαίρη Μηλιαρέση… στο σανίδι!

Παρουσίαζε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια, το «Ρουκ Ζουκ» στο MEGA, ενώ αργότερα συμμετείχε και σε τηλεοπτικές εκπομπές, σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Από αύριο όμως, η Μαίρη Μηλιαρέση θα κάνει ένα καινούργιο επαγγελματικό βήμα και θα δοκιμαστεί ως ηθοποιός σε μία ανατρεπτική κωμωδία που έχει παιχθεί με επιτυχία και στο εξωτερικό.

Η παρουσιάστρια θα ανέβει για πρώτη φορά στο σανίδι του θεάτρου, συμμετέχοντας στην παράσταση «Έτσι απλά» που κάνει πρεμιέρα αύριο στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου». Το έργο έχει γράψει ο Παναγιώτης Καποδίστριας, που έχει υπογράψει σενάρια σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες όπως στις σειρές: «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Η Νταντά», «Εντιμότατοι Κερατάδες» και πολλές άλλες. Στην παράσταση, εκτός από τον Καποδίστρια και τη Μηλιαρέση, πρωταγωνιστεί και η πολύ καλή ηθοποιός Νατάσα Τσακαρισιάνου, ενώ παίζουν ακόμα η Άννα Δημητράτου και η Άννα Κοντονίκα. Να σημειώσουμε ότι το έργο «Έτσι απλά» είχε επιλεγεί το 2007 και παρουσιάστηκε στο Λονδίνο, εν όψει της επετείου των 50 ετών του θεάτρου Τέχνης του Λονδίνου.

Η ανατρεπτική κωμωδία επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι, στη Μαρία και το Μίλτο, ο οποίος εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρεία. Όταν ο διευθυντής του πεθαίνει και η θέση μένει κενή, η Μαρία παρακινούμενη από τη μητέρα της, πλησιάζει τον προϊστάμενό του, με σκοπό να κάνει τα αδύνατα-δυνατά ώστε να επιλέξει τον Μίλτο για αντικαταστάτη του. Όλα αυτά όμως, κρύβουν από πίσω ένα καλοστημένο σχέδιο, αποδεικνύοντας ότι τελικά, άλλος είναι ο θύτης κι άλλο το θύμα!

Όσοι λοιπόν θέλετε να γελάσετε, αλλά και να δείτε τη Μαίρη Μηλιαρέση σε ρόλο ηθοποιού, δεν έχετε παρά να πάτε Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» και να παρακολουθήσετε την παράσταση «Έτσι απλά», αλλά και έτσι… οικονομικά, αφού το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, το φοιτητικό 5€, ενώ οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι έχουν ειδική έκπτωση 35%.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version