Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηλίας Γκότσης: Είχαν κινητό και ζήτησαν πρώτοι να αποβληθώ από το Survivor All Star

Ηλίας Γκότσης: Είχαν κινητό και ζήτησαν πρώτοι να αποβληθώ από το Survivor All Star

Ηλίας Γκότσης… reloaded για την αποβολή του από το Survivor All Star.

Από την πρώτη στιγμή της αποβολής του, ο Ηλίας Γκότσης είχε αφήσει σαφέστατα υπονοούμενα πως δεν ήταν μόνο εκείνος και ο Γιωρίκας Πιλίδης που παραβίασαν τους κανόνες του Survivor All Star.

Μια μέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ηλίας Γκότσης απάντησε σε ερωτήσεις στο Instagram. Και τις ανέβασε σε stories στο Instagram, εξηγώντας τι έγραφε το… περίφημο χαρτάκι.

Ο νικητής του Survivor 2018 είπε ξεκάθαρα, χωρίς να αποκαλύψει ονόματα, πως άλλος έγραψε το χαρτάκι και είχαν κι άλλοι κινητό αλλά αυτοί ήταν οι πρώτοι που ζήτησαν την αποβολή του.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρχε χαρτάκι, το οποίο όμως δεν ζητούσε φαγητό από τους ντόπιους. Για την ακρίβεια ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη. Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και για αυτό, όταν ρωτήθηκα στον χώρο του συμβουλίου, κοίταξα απέναντι μου, στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει και κατέβασε το βλέμμα του όταν με κατηγορούσαν ότι το έχω γράψει εγώ οπότε είπα ότι δεν γνώριζα τίποτα.

Αυτή ήταν και η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο και να φύγω από το παιχνίδι τελικά» τόνισε, αρχικά, ο Ηλίας Γκότσης.

«Ο βασικός κανόνας του Survivor, τον οποίο συζητήσαμε όλοι οι παίκτες πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν μπροστά ο κ. Ατζούν, είναι ότι απαγορεύεται να ακουμπήσουμε κινητό. Αυτόν τον κανόνα τον σεβάστηκα 100% από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα, τώρα, είναι κοινό μυστικό που όλοι το γνωρίζουμε ότι αν βρούμε κάτι στον δρόμο είτε για τα αγωνίσματα είτε για το συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και να φάμε γιατί η πείνα είναι μεγάλη.

Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε ένας δεν υπάρχει που να μην έχει προσπαθήσει ή να μην έχει βρει κάτι για να φάει.

Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό.

Το χειρότερο είναι ότι αυτοί, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το Survivor All Star» πρόσθεσε ακόμα ο Ηλίας Γκότσης στα stories που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Media Τελευταίες ειδήσεις