Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηλίας Γκότσης: Με αυτοτρολάρισμα οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποβολή από το Survivor All Star

Ηλίας Γκότσης: Με αυτοτρολάρισμα οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποβολή από το Survivor All Star

Ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασαν τους κανονισμούς του Survivor All Star και πήραν ήδη το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Λίγες μέρες μετά την απόφαση της παραγωγής του Survivor All Star να τους διώξει από το παιχνίδι, γιατί ο μεν Ηλίας Γκότσης είχε πρόσβαση σε φαγητό και μάλιστα φέρεται να είχε δώσει και… λίστα σε ντόπιους και ο δε Γιωρίκας Πιλίδης είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, ο νικητής του Survivor 2018 έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις.

Και απ’ ό,τι φάνηκε από τα stories που ανέβασε στο Instagram, ο Ηλίας Γκότσης δεν… στενοχωρήθηκε και ιδιαίτερα. Αντίθετα, όπως είπε σε βίντεο που ανέβασε, αισθάνεται νικητής.

Ο πρώην, πια, παίκτης του Survivor All Star τρόλαρε και τον εαυτό του, ανεβάζοντας βίντεο που τον δείχνει με ένα χαρτάκι στο χέρι να πηγαίνει σε εργαζόμενο για να τον πείσει να στείλει… τρόφιμα στην καλύβα.

Χιουμοριστικό και το βίντεο μέσα από το αεροπλάνο, με τον Γιωρίκα Πιλίδη που προτιμούσε το κινητό του από τον… Ηλία Γκότση.

Στον… απολογισμό του μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε: «Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη.

Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ.

Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα.

Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά.

Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε».

Media Τελευταίες ειδήσεις