Site icon NewsIT
09:12 Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ο Σάκης Ρουβάς γιατί δεν πήγε στην κηδεία;»

Το σχόλιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη είπαν τη Δευτέρα (14.09.2026) συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νίκαια. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο ξεκίνημα της εκπομπής του το πρωί της Τρίτης (15.09.2026) αναφέρθηκε στα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο που δεν βρέθηκαν εκεί.

Η συζήτηση ανάμεσα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη στράφηκε, μεταξύ άλλων, στις απουσίες του Σάκη Ρουβά και της Δέσποινας Βανδή από την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη, με τους παρουσιαστές να σχολιάζουν το γεγονός στον αέρα της πρωινής εκπομπής.

Ι.Χ.: Να σε ρωτήσω κάτι; Εγώ τώρα θα το πω, μπορεί να είναι και κακία, ο Σάκης γιατί δεν πήγε;

Α.Β.: Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε.

Ι.Χ.: Μου έκανε εντύπωση… Έχουμε πολλούς τηλεθεατές που τα σχολιάζουν αυτά…

Α.Β.: Νομίζω πως ούτε η Δέσποινα Βανδή ήταν. Εντάξει, και οι καλλιτέχνες έχουν διάφορες υποχρεώσεις, δεν ξέρεις πού μπορεί να ήταν ο καθένας.

Ι.Χ.: Ναι, αυτό είναι αλήθεια.

«Εμένα δεν μου άρεσε που τον έβαλαν μέσα στη νεκροφόρα και έτρεχε η νεκροφόρα…» κατέληξε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version