Site icon NewsIT

Κατερίνα Καινούργιου σε Γρηγόρη Πετράκο: «Όλα αυτά για τον κορονοϊό, μόνος σου τα σκέφτεσαι;» 

02.11.2021 | 14:31
Κατερίνα Καινούργιου σε Γρηγόρη Πετράκο: «Όλα αυτά για τον κορονοϊό, μόνος σου τα σκέφτεσαι;» 

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε την Τρίτη ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος και δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για τον κορονοϊό, αλλά και για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει κατά καιρούς οι δηλώσεις του. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, κάποια στιγμή, επιχειρώντας να εξάγει κάποιο συμπέρασμα για τις θέσεις του τραγουδιστή, τον ρώτησε: «Μόνος σου τα σκέφτεσαι όλα αυτά;». 

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος, αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του για τον κορονοϊό. «Ο τίτλος ότι διαχωρίζω τους ανθρώπους και τραγουδώ μόνο για εμβολιασμένους ήταν σαν να μου έριχνες μπουνιά… Όλα τα μαγαζιά πλέον είναι μόνο για εμβολιασμένους, οι εργαζόμενοι μπορούν να δουλέψουν σε αυτά με rapid tests… Αντιδρώ σε τίτλους γιατί διαμορφώνουν την κοινή γνώμη» είπε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρεις ότι ο κόσμος κυβερνάται; Ποιος δεν ακολουθεί την επιστήμη; Όλη μέρα επιστημονικές μελέτες διαβάζω. Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές αυτού του αφηγήματος… Η μάσκα είναι ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει. Η μάσκα είναι άχρηστη». 

Επιχειρώντας να καταλάβει όλα αυτά που άκουγε να λέει ο Γρηγόρης Πετράκος, κάποια στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον γνωστό τραγουδιστή: «Μόνος σου τα σκέφτεσαι όλα αυτά;». 

Ο Γρηγόρης Πετράκος δήλωσε, επίσης, ότι πλέον θα αρχίσει να στρέφεται νομικά όταν βλέπει τίτλους που τον αποκαλούν «ψεκασμένο». «Πλέον αν ξαναδώ μεγάλο τίτλο «Πετράκος αρνητής, αντιεμβολιαστής, ψεκασμένος» θα κινηθώ νομικά… Δε κάνω λόγο για παγκόσμια συνωμοσία αλλά για την πραγματικότητα» είπε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version