Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Πήγα σπίτι, είχα πετάξει τα ρούχα στο πάτωμα και τα πάταγα»

Ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Πήγα σπίτι, είχα πετάξει τα ρούχα στο πάτωμα και τα πάταγα»

Όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην Μπέττυ Μαγγίρα!

Την στιγμή που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του εκμυστηρεύτηκε, το πρωί της Πέμπτης ο Στέλιος Κουδουνάρης όταν βρέθηκε καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. 

«Στις δυσκολίες μου έδινε ώθηση να τις παλέψω το νεαρό της ηλικίας και η άγνοια κινδύνου. Όταν είσαι 20 και 25 δεν ζυγίζεις αυτά τα πράγματα, δεν αντιδράς και δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Πήγαινα όπως μου πήγαινε η κάθε μέρα χωρίς να έχω στόχο την επιτυχία όπως κάποιος μπορεί να την ορίζει σήμερα. Δεν ήταν αυτό καθόλου στο μυαλό μου».

«Δεν τα έβαζα κάτω ποτέ παρά μόνο μία φορά. Ήταν μία πολύ κακή συμπεριφορά από ένα κατάστημα που προσπαθούσα να δειγματίσω και με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Μου είχε κλείσει 10 φορές ραντεβού, πήγαινα εγώ 10 φορές στο ραντεβού φορτωμένος με τα ρούχα και ταξί γιατί δεν οδηγούσα και στο τέλος, ενώ μου ζητούσε να πηγαίνω, ήταν πάρα πολύ απαξιωτική απέναντι μου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ με αυτό. Πήγα σπίτι, είχα πετάξει τα ρούχα στο πάτωμα και τα πάταγα» πρόσθεσε ο σχεδιαστής μόδας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

«Αυτό κράτησε δύο λεπτά. Μετά σηκώθηκα, τα σήκωσα, τα σιδέρωσα, τα άτμισα, έφυγε όλο από μέσα μου και έκτοτε δεν ξανάγινε τίποτα τέτοιο».

Media Τελευταίες ειδήσεις