Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λάκης Γαβαλάς: Δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο, θέλω να είμαι φαινόμενο σκέτο

Λάκης Γαβαλάς: Δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο, θέλω να είμαι φαινόμενο σκέτο

Καταιγιστικός ο Λάκης Γαβαλάς περνάει από… κόσκινο την ελληνική τηλεόραση!

Με την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, “Είμαστε μαζί” και τον νέο κύκλο του My Style Rocks σε πρώτο πλάνο παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, το πρωινό της Πέμπτης. 

“Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είναι μία ΥΕΝΕΔ που της έβαλαν χρώμα. Αυτό είναι. Θεωρώ ότι στην πρεμιέρα ήταν όλοι κάπως πιεσμένοι.

Δηλαδή αυτό ήταν ένα τρένο, στο οποίο όλοι συρρικνώθηκαν σε ένα βαγόνι γιατί τα άλλα δυο είχαν χαλάσει και ήταν κάπως στρυμωγμένοι.

Είχαν μάλιστα να κάνουν ένα ταξίδι αρκετά μακρινό και δεν είναι το καλύτερο να κάνεις στρυμωγμένος ένα μακρινό ταξίδι” τόνισε, αρχικά, ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας.

“Αν κάνω ξανά τα ίδια στην τηλεόραση, θα βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο. Εγώ θέλω να είμαι φαινόμενο σκέτο. Το φετινό My Style Rocks το θεωρώ στενάχωρο, δεν το αξίζουν κάτι τέτοιο και πάνω που είχαν την συμπάθεια μου… τώρα έχουν τη συμπόνοια μου” πρόσθεσε ακόμα ο Λάκης Γαβαλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

“Εδώ πέρα υπάρχει ένα μείγμα, στο οποίο κάθε φορά δεν ξέρουν ποια συστατικά πρέπει να βάλει ο ένας και ο άλλος γιατί είναι τρεις μάγειρες και πρέπει να φτιάξουν ένα άρτιο φαγητό. Το φαγητό όμως έγινε ανάλατο και άνοστο.

Δεν έχω δει να γελάει η επιτροπή και να περνάνε καλά μεταξύ τους. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μού φαίνεται αγέλαστη, ο Στέλιος Κουδουνάρης νευριάζει γιατί οι άλλοι δυο τον νευριάζουν και ο Δημήτρης Σκουλός εκνευρίζεται γιατί δεν ξέρει τι να πει εκείνη την ώρα”.

Media Τελευταίες ειδήσεις