Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λύγισε στον αέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης – Γιατί πέρασαν 10 χρόνια για να ξανακάνει τηλεόραση

Λύγισε στον αέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης – Γιατί πέρασαν 10 χρόνια για να ξανακάνει τηλεόραση

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: Συγκλονιστικός για μία ακόμη φορά σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε για όλα. Για τα πρώτα του βήματα στο θεατρικό σανίδι και τις μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήξταν για μία ακόμη συνέντευξη συγκλονιστικός. Αποκάλυψε στον αέρα, μάλιστα, πως πήρε από σπόντα τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «50-50»! Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Χατζηνικολάου κι αρκετοί φίλοι του και συνάδελφοί του μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον ηθοποιό.

Ωστόσο τα όσα ανέφερε για τον ίδιο ο Χρήστος Θηβαίος, έκαναν τον Πέτρο Φιλιππίδη να λυγίσει και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Μάλιστα για κάποια λεπτά κοιτούσε συγκινημένος κι απορροφημένος στην σκέψη του για όσα έλεγε ο τραγουδιστής για την γνωριμία τους και το τι άνθρωπος είναι: «Είναι μεγάλος δάσκαλος ο Πέτρος και τον θαυμάζω. Δεν είναι κωμικός ηθοποιός, είναι κωδικός. Μου μεταφέρει την τέχνη του και μου την κάνει ανεξίτηλη. Μου επικεντρώνει την μνήμη και με διδάσκει. Του χρωστάω όλα αυτά.»

Για την φήμη που τον συνοδεύει ότι είναι ιδιόρρυθμος και δύσκολος συνεργάτης, ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε: “Αυτός που ξέρει καλύτερα τον άνθρωπο είναι ο ίδιος. Είμαι αρκετά πιο ώριμος. Η σκηνοθεσία με έκανε πιο ήρεμο άνθρωπο και με ηρέμησε και ως ηθοποιό. Έτσι καλύφθηκε η ματαιοδοξία μου. Αλλά δεν χαρίζω κάστανα πάνω στη σκηνή”.

Γιατί έχει να κάνει δέκα χρόνια τηλεόραση, δήλωσε: “Είχα δέκα χρόνια να κάνω τηλεόραση και έχω χαρά που παίζω στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.  Είναι πολύ καλό σήριαλ. Εγώ παίζω λιγότερο από κάθε άλλο σήριαλ. Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου γιατί δεν χτύπησε 10 χρόνια το τηλέφωνο για κάποιο σήριαλ απάντησε: Νομίζω ότι σκέφτηκαν “πως να σε πληρώσουμε εσένα”, “δεν είναι δουλειά για σένα”. Στο 50 -50 δεν ήταν να παίξω εγώ…Άκουσα να μιλάει ο Παύλος Χαϊκάλης με τον Βασίλη το Ρίσβα και  τον ρώτησα και μου λέει δεν κάνει για σένα. Και όταν το διάβασα, την ξέρετε τη συνέχεια. Δεν ξυπνάει κανείς και κοιμάται με το τι θα κάνεις εσύ. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Αλλά τώρα τελευταία κάνω. Και με το “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” έτυχε να πάρω τον Ανδρέα Μορφονιό τηλέφωνο και έτσι έγινε”.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε και για το πώς του συμπεριφέρθηκαν τα media όταν τον ανακάλυψαν καθώς και για πως τον συνδέουν με τον Γιάννη Μπέζο.

Media Τελευταίες ειδήσεις